Solarne strechy tesla

Cena za m² solárnej strechy je 2dolárov (cca 2€). Táto cena platí za strechu , ktorej plochu pokrývajú solárne panely z. Zákazník si bude môcť zvoliť podiel solárnych panelov na celkovej ploche strechy , avšak Tesla v rámci svojej online solárnej kalkulačky navrhne zákazníkovi najefektívnejší variant. Nie je to ani hodín od kedy Tesla oficiálne sprístupnila objednávky ich poslednej novinky v odvetí energetiky, solárnej strechy !

No momentálne sa dajú objednať len dve prevedenia z celkových štyroch. Tesla na svojich stránkach sprístupnila informácie o všetkých typoch škridiel, ktoré plánuje predávať. Po pár, pre Teslu typických, týždňoch meškania Tesla včera konečne oznámila ich oficiálny štart inštalácie solárnych striech pre regulérnych zákazníkov. Proces zahŕňa posudok, návrh a nakoniec postavenie strechy so solárnymi škridlami. V posledných mesiacoch sme videli viac a viac solárnych striech . Spoločnosť Tesla už mala navštíviť prvých záujemcov, ktorí si strechu predobjednali.


Nové solárne šindle budú pekné, aj funkčné zároveň.

Fotovoltaické panely sú síce užitočné, ale estetiku domu príliš nevylepšujú. Tesla práve spustila proces objednávok a oznámila informácie o cenách za jej solárnu strechu , s označením Solar Roof. Tesla vo vyhlásení uviedla: “Typický majiteľ domu môže očakávať, že za štvorcovú stopu (m2) solárnej strechy zaplatí 2dolárov a bude ťažiť z krásnej novej strechy , ktorá . Podľa Tesly by mali mať približne rovnakú efektivitu a výkon ako tradičné solárne panely, ale v tomto prípade sa snažili, aby solárna strecha opticky a esteticky splynula s okolím. Jej cena by mala byť takisto porovnateľná s cenou tradičnej strechy , keďže je určená najmä pre majiteľov so starnúcimi strechami . Firma má za sebou prvé inštalácie na dome Elona Muska a niekoľkých ďalších zamestnancov spoločnosti. Na inštaláciu sa môžu tešiť aj prví zákazníci z . Strecha od Tesly bude približne o tretinu drahšia ako bežná krytina.


Elon Musk na svojom Twitteri zverejnil, že Tesla otvára prvé . Najlepšie na tom je to, že takáto strecha je o niečo lacnejšia, než by ste mohli očakávať. Tesla pod taktovkou Elona Muska dnes zverejnila cenník a začala akceptovať prvé predobjednávky na ich futuristickú solárnu strechu. Nikto zo zúčastnených si neuvedomil, že sa jedná o solárnu strechu , kým na to neboli upozornení. Solárna škridla pozostáva.


Na vývoji filmu spolupracuje Tesla s renomovanou spoločnosťou 3M. Ešte formálne nedokončená akvizícia spoločnosti SolarCity poskytla Tesle nové možnosti, ktoré Elon potreboval, aby mohol naplniť svoj populárny majstrovský plán číslo dva. Predstavovanie solárnej škridly prebehlo vonku v blízkosti štyroch domov, ktorých strechu tvorili solárne škridly.

Tam predpovedal príchod takzvanej . Presnú cenu však firma zatiaľ tají. Tesla prostredníctvom svojej dcérskej firmy Solar City predstavila solárnu strechu , ktorá kombinuje výhody solárnych panelov a klasickej strešnej krytiny. Všetky strechy sú zhotovené zo solárnych panelov, ktoré ako solárne panely . Panely s názvom Solar Roof zatiaľ nemajú stanovenú cenu, no podľa Elona Muska budú lacnejšie než klasické strešné . Vo svojej prezentácii, ukázal viacero variácií strešného dizajnu, od tradičných až po moderné s „toskánskymi škridlami“.


Cena bola síce pomerne vysoká, no ani to . Spojenie Tesly a Solar City prinieslo solárne panely s dizajnom bežných škridlíc. Sú na nerozoznanie od klasických striech, hlavne keď si vyberieš verziu s textúrou, ktorá vyzerá ako obyčajná škridla. Tesla začala už v máji prijímať predobjednávky na úplne nové solárne strechy , ktoré sa vlastne na solárne strechy takmer nepodobajú.


Predstavenie produktu Tesla solárna strecha a Powerwall 2. Po týždňoch čakania a špekulovania prišlo presne to isté, čo mnohí z nás aj očakávali. Obrovský záujem o slnečnú energiu z radov bežných ľudí je bezpochyby spôsobený aktivitami spoločnosti TESLA. Elon Musk, inžinier, vynálezca, vizionár a úspešný podnikateľ je riaditeľom automobilky Tesla Motors a zároveň aj jej najväčším .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba