Slzovka obyčajná recepty

Je to obilnina so silnými liečivými účinkami. Práve pre ne sa neodporúča jesť ako bežná potravina, len ako doplnok. Inspirativní recepty : Slzovková bramboračka. Slzovku přes noc namočíme, vaříme s novým kořením a bobkovým listem, na másle osmahneme cibuli a houby, přidáme trochu brambor, kořenovou. Výživový doplnok s veľmi priaznivým účinkom na celý organizmus.


Podporuje liečbu civilizačných ochorení.

Byla základem stravy ve starém . Slzovka pestovaná na ekologických poliach. Na slzovku obyčajnú som naďabila minulý rok, v kuchyni mojej kamarátky Elenky. Našťastie sú spôsoby a recepty ako slzovku zjesť a pochutnať si na nej. SLZOVKA OBYČAJNÁ je jednou z najdlhšie pestovaných obil.


Inšpiratívne recepty : Slzovková zemiaková. Slzovky cez noc namočíme, varíme s novým korením a bobkovým listom, na masle opražíme cibuľu a huby, pridáme trochu zemiakov, koreňovú . Dnes by som Vým chcela predstaviť jednu zo zázračných potravín výživy podľa piatich elementov Slzovku obecnú. Skúste si pripraviť s nami jeden z našich receptov.

Tvrzení Odvar se pije jako léčivý čaj je totiž značně zavádějící. To jako vážně, mám vyhodit to nejlepší? V pamäti Podobné Preložiť túto stránku 2. Recepty › Kaše › Kaše se slzovkou.


Je tradičně používaná v tradiční čínské medicíně, kdy byl z rostliny používán stonek a kořeny jako rostlinné drogy. Nazýva sa aj „Jóbove slzy“, „biela perla východu“ alebo čínske krúpy. Pochádza z oblastí Ázie.


V Indii sa tisíce rokov pestovala ako obilnina. Neskôr sa dostala do Číny a stala sa neodmysliteľnou súčasťou tradičnej čínskej medicíny. Botanický názov: Coix lacryma-jobi L. Podľa tradičnej čínskej medicíny posilňuje funkcie sleziny. V našom žalúdku sa vyskytujú.


Bola základom stravy v starom Egypte, Palestíne alebo Grécku. Tieto semená divokej trávy, ktoré sú podobné jačmeňu, majú silné čistiace účinky a používajú sa k detoxikácii organizmu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba