Psy do bytu na predaj

Najkrajšie psy a šteniatka na predaj , široká ponuka plemien psov , malé, veľké a stredné rasy za skvelé ceny. Váš nový miláčik čaká na Bazar. Predaj psov - inzercia chovateľských staníc, šteniatka s preukazom o pôvode.


Doberman šteňatá na predaj. Najkrajšie plemená šteniatok do každej domácnosti. Max je priateľský, je r.

Nájdite si krásne šteniatko podľa vášho výberu. Psík vyzeral byť ochrnutý a ukázalo sa, že bol v minulosti poranený streľbou. Ihneď sme ho zobrali na veterinárnu kliniku. RTG ukázalo prítomnosť dvoch projektilov, ktoré boli vybraté. Lumpy uz začal rehabilitovať, je snaživý, poddajný, . Inzertný portál venovaný len inzercii psov.


Podrobné vyhľadávanie podľa plemien a zadávanie inzerátov zadarmo. Yorkshire teriér pripravený.

Obaja rodičia môžu byť videní. Bratislava II - Podunajské Biskupice Psy. Predám do dobrých rúk ročného psa plemena nemecký howavart, čierny s hnedým pálením.


Výborný strážca domu a dvora. Zdarma, Michalovce, x. Dohodou, Galanta, 1x. Oboznámte sa s plemenami psov , ktoré sú vhodné do bytu. Vytvorili sme zoznam plemien, ktoré sú pre toto prostredie najvhodnejšie.


Inzeráty kategórie psy s možnosťou bezplatného pridávania inzerátov obsahujúcich psy návštevníkmi. ATAXIA čistá,farba červeno-biela, obaja rodičia sú Junioršampioni Slovenska aj Šampioni Slovenska,úspešní na výstavach,môžete ich oboch vidieť u nás doma,momenálne má šesť týždňov, bude na odber najskôr začiatkom februára alebo neskôr,rezervácia oproti zálohe ,info. Ponúkam na predaj prekrásne snehobiele čistorkvné, 1 zdravé šteniatko Mini Maltézáčika.


SPP rodokmen papá kvalitné granulky a je riadne vymojkané :) šantivé a hravé. Tieto psíky neplznu a sú veľmi spoločenské, vhodné hlavne do bytu ako nový člen rodiny. Dôvodom je ich jedinečná povaha a charakter, vďaka ktorým dokážu byť kamarátom a priateľom na celý život.


Náš obchod svojím širokým sortimentom produktov pokrýva všetky psie potreby. Naša ponuka potrieb pre psov zahrňuje nielen tie najlepšie granule a krmivá, ale aj zábavné a výchovné psie hračky, prepravky a . Pes je najlepší priateľ človeka. A či už sa blížia Vianoce alebo narodeniny vašeho štvornohého kamaráta, nezabudnite na malé prekvapenie aj pre neho.

U nás máte na výber širokú škálu pelechov, hračiek a oblečkov pre vašich psích miláčikov. BOBBY kanape farebné rybky S. Německý ovčák - dvě dlouhosrsté fenky a dva krátkosrsté pejsky, k odběru ihned. RTG negativní, ověřený DNA profil, složené zkoušky a mnoho výstavních úspěchů.


Každé štěňátko bude mít vystavený oficiální průkaz původu FCI, jsou hravá, temperamentní, . Vyberáte si psíka do domu či bytu ? Poradíme vám, na čo by ste si mali dávať pozor a aký typ psíka sa k vám hodí.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba