Predlžovací kábel vonkajší

Solight predlžovací prívod na bubne, vonkajší , zásuvky, čierny, 25m, PB33. Je vybavený tepelnou ochranou pre ochranu navijaka pred poškodením v prípade preťaženia, bočným krytom pre ľahké navinutie kábla s vidlicou a . Buď je príliš ďaleko, alebo je prívodný kábel od zariadenia príliš krátky. V týchto prípadoch pomôže predlžovací kábel.


Nie všetky sú však rovnaké a vhodné pre daný spotrebič. Ako ho správne vybrať a na čo si dať pozor ?

Brennenstuhl Emos SEZ DK. Akcie Novinky Výpredaje. Prevedenie kábla (kategória), Napájací predlžovací kábel. Pripojenie typu A (príp. vstup), DE schuko zástrčka. Predlžovačka obsahuje krytku zásuvky, vhodná pre vonkajšie použitie.


Zásuvky: 4x zásuvka s ochranným kontaktom 230V AC Vodič: PVC . Predlžovací kábel 50m, 4x zásuvka s ochranným kontaktom, PVC H05RR- F3G 900. Určite oceníte jeho využitie ako v interiéri tak aj v exteriéri. Priveďte elektrinu tam, kde ju potrebujete.

Solight 4z predlžovací prívod - na bubne, vonkajší , 50m gumový čierny kábel , čierny bubon, vodeodolný. Internetový obchod Sieťové káble 230V Predlžovacie na Bubne. Cievka z kvalitného plastu pre pohodlné navinutie celej dĺžky kábla. Stojanček s izolovanou rukoväťou pre ľahkú manipuláciu.


Kvalitný plastový kábel určený pre prechodné vonkajšie použitie. Použitý neoprenový kábell H07RN-F3G mmmožno trvalo používať vo vonkajšom prostredí. Je vysoko odolný proti mechanickému zaťaženiu a olejom. Izolácia žíl z kaučuku (gumy) a vonkajší obal z neoprénu sú húževnatejší ako kaučuk (guma).


Možnost vyššej záťaže (prierez 3× mm2) - zváračky, kompresory atď. Vianočné dekorácie Vianočné dekorácie z ekoled. PREDLŽOVACÍ KÁBEL SPOJKA VONKAJŠÍ 3xGUMA - 10M Čierny IP44. Béžové vianočné dekorácie Čierne vianočné dekorácie . Väčšina dnešných prístrojov doteraz nemá možnosť vypnúť klasickým vypínačom. Prístroje tak pracujú v režime STAND BY a zbytočne odoberajú elektrickú energiu.


Preto sa vám predlžovací prívod so zásuvkou a vypínačom naozaj oplatí.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba