Posuvne plastove okna

Plastové posuvné systémy. Do rozsahu pôsobnosti patrí výskum a vývoj . Výnimočná technika zdvižno- posuvných dverí Gealan je vhodná aj pre návrhy na veľkoplošné otvory, nakoľko manipulácia s nimi je veľmi jednoduchá. Nie je dôležité, či sú dvere otvorené alebo zatvorené. V každom prípade prúdi do miestnosti veľké množstvo svetla.


Katalóg plastových okien a posuvných dverí Slovaktual.

V ponuke nájdete moderné zdvižno- posuvné dvere pre veľkoformátové prvky s vysokou nosnosťou (HST), paralelne-sklopné dvere s veľmi subtílnym vzhľadom ( PSK), skladacie alebo harmonikové dvere (FST). Tam, kde nie je potreba vysokej tepelnej izolácie, je možné využiť systém jednoduchých posuvných dverí (ST). S posuvným kovaním so zdvihom krídla vytvoríte otvorenú atmosféru plnú svetla. Prostredníctvom premyslených detailov kovania zažijete maximálne pohodlie. Aký je rozdiel medzi sklopno posuvným a zdvižno posuvným systémom?


Tu si objasníme hlavné rozdiely, výhody a prednosti posuvných systémov dnešných trendov stave. Sklopno posuvný systém balkónových dverí je cenovo najdosutpnejšie riešenie posuvných systémov. V prípade ak je kľučka otočená horizontálne, dvere zostávajú v polohe vyklopenia bez možnosti posúvania. Pri odsunutom krídle ostáva .

Jeho cenová dostupnosť v kombinácií s kvalitnými doplnkami zaručia vynikajúci pomer medzi kvalitou a cenou. Ovládanie je vďaka kovaniu Winkhaus alebo Siegenia veľmi jednoduché a zvládne ho . Oknoplast, to sú nielen okná a dvere od špičkového výrobcu. Nahliadnite a presvedčte sa!


Pri dverách PSK prebieha pohyb rovnobežne s pasívnym krídlom ( jedno krídlo je pasívne , druhé aktívne ). Maximálna šírka celej konštrukcie - metre. Sklopno - posuvné balkónové dvere PSK predstavujú zaujímavé riešenie a sú alternatívou k tradičným dvojkrídlovým balkónovým dverám . HS portál je vhodný na predelenie obytnej časti s terasou alebo záhradou ako bezbariérový systém. Slovenský výrobca - plastové okná , hliníkové okná a dvere, konštrukcie, priečelia, doplnky.


Zdvižno posuvné dvere alebo tzv. Výroba, predaj, montáž a servis. INCON uspokojí aj najnáročnejšieho zákazníka - plastové okná , hliníkové dvere, fasády doplnky. Prinášajú úsporu priestoru, vizuálne prepojenie interiéru s okolím a štýlový vzhľad. HS-portál Vám umožní rozšíriť priestor interiéru o záhradu, či terasu jednoduchým posunutím presklenného krídla do . HST profily prosvětlují interiér a působivě ho propojují s balkonem, terasou či zahradou.


Přes značnou hmotnost se křídla ovládají jednou rukou, takže s nimi nebudou mít problém ani děti.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba