Oprava sedačiek bratislava

Bratislava (záznamov). Služby v oblasti čalúnnictva, výroby a opravy čalúneného nábytku, matracov, autosedačiek a sedačiek na motorky. Viac informácií o firme Pridať k zaujímavým.


František Rigo Čaluníctvo Fepe. Firma ponúkajúca prečalúnenie sedačky , sedacích súprav, dverí, postelí, .

Vašich individuálnych predstáv a požiadaviek. Zaoberáme sa aj prečalúnením či výrobou boxov a iného typu čalúnenia do reštaurácií, hotelov, klubov. Všetky firmy z oblasti Čalúnnictvá v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. Beauty Car Detailing, Smart Opravy – Keramika – Lakovanie.


Návrhy a zhotovovanie interiérových dekorácií, opravy a reštaurovanie čalúneného nábytku . Ponúkame veľký sortiment látok, koženiek a kože. ALÚNNICTVO ČALEX, NÁBYTOK PM s. Výmena matracov, strún a celková oprava.

Výroba , oprava , sedačiek ,kresiel,auto sedadiel,čalúnenie dverí,výroba madracov,predaj. Každého z nás dokáže poriadne nahnevať, keď si kúpi akýkoľvek výrobok a dostane ho poškodený alebo sa na ňom niečo poškodí neskôr. Nechceme tvrdiť, že vo firme PHASE sedačky nie sú reklamácie. Zabezpečujeme čistenie a ošetrovanie koženého nábytku. TOP SERVIS, Jégého Ružinov.


Hlasujte za túto stránku v TOP 100. Suchán Jozef Vítame Vás! Naša firma Nábytok PM, s. Zaoberáme sa opravou čalúneného nábytku, prečalúňovaním sedacích súprav, postelí, kresiel, dverí, starožitností a . Môže mi niekto poradit ako ošetrit kož.


Servis sedačky, čistiace sady Fenice. Cenník opravy poškodeného čalúnenia. Oprava čalúnenia interiéru vozidiel. Cena záleží od počtu poškodených dielov a náročnosti spracovania – niekedy je jednoduchšie prečalúniť celú autosedačku ako vymienať niekoľko poškodených dielov.


Prečalúnenie celej sedačky - 1- 1€.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba