Aquatherm nitra otvaracie hodiny

Veľkou novinkou je náš e–shop, vďaka nemu máte o krok bližšie k novej kúpeľni, dlažbe, doplnkom, či inštalatérskemu materiálu z každého kúta Slovenska. O vašu spokojnosť s nákupom a novou kúpeľňou sa postaráme spolu s naším . Ušetrite svoj čas a nakupujte z pohodlia domova. Najlepšia cena, komplexná ponuka.


ZADARMO odborné poradenstvo a doprava. Začínajte a končite deň v kúpeľni vašich snov. Vyberte si z našej bohatej ponuky a nechajte sa prekvapiť kvalitou a komfortom, ktorý si zaslúžite. Otváracie hodiny : pondelok - piatok: 7:- 16:sobota : zatvorené. Map DataImage may be subject to copyright.


Kúpeľne – Interiér – Podlahy – Kúrenie – Dvere – Inštalatér . Medzinárodný veľtrh vykurovacej, ventilačnej, klimatizačnej, meracej, regulačnej, sanitárnej a ekologickej techniky. O veľtrhu, Aquatherm Nitra. Kúpeľňové štúdio, Nitra - Predaj sanitárnej keramiky, obkladov a dlažieb, vodoinštalačného a kúrenárskeho sortimentu, vodovodné batérie, kúpeľňové radiátory.


Upraviť firmu Nahlásiť chybu. Kontaktné údaje Kúpeľňové štúdio, Nitra. Highlights info row image. Contact Aquaterm on Messenger. Meranie, riadenie a regulácia.


Obnoviteľné a alternatívne zdroje energie. Profesné združenia v oblasti TZB Projektovanie Montáž a servis. Veľkoobchod a predajcovia TZB Facility management. Dodávatelia palív a energie.


Bude pre nás potešením privítať Vás v našom stánku a predstaviť Vám naše produkty. Výstava prebieha počas štyroch dní (utorok – piatok) 07. Aquatherm Nitra , veľtrh vykurovacej, klimatizačnej, ventilačnej, meracej a regulačnej, sanitárnej a ekologickej techniky sa bude konať 7. Novo sa organizátori rozhodli na základe impulzu od vystavovateľov a požiadaviek trhu pre organizáciu . Navštíviť ste nás mohli v Hale M- číslo stánku 306.


V marci sa pokračuje v Prahe. Kuchynské a intérierové štúdio. Otváracia doba utorok 7. Agrokomplexe neboli, pomôže adresa a tou je Výstavná 4. Práve jedna z nich - kotol na spaľovanie drevných peliet ATTACK PELLET Automatic Plus - získala čestné uznanie za výrobok roku . Skupinové návštevy prosíme vopred telefonic- ky dohodnúť.


RYBÁRSTVO, POĽOVNÍCTVO,. STAVEBNÁ KERAMIKA BN, s. Pre všetky vekové kategórie.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba