Tehla plná

Používa sa na vnútorné nosné, deliace, výpl ? Počet kusov na palete, 3ks. Tehly Portherm, Pezinské tehelne, ? Pomôžeme vám vybrať si ten správny stavebný materiál. Vybrali ste si tehlu na výstavbu R takže padla otázka tehla cena. No je to naozaj to podstatné pri výbere tehly ?

Môžu sa použiť na zhotovenie tlakovej zóny nad prekladmi POROTHERM KPP ( vhodný rozmer na behúňovú aj priečnu väzbu nad dvojicou nosníkov). Porotherm plná tehla je výborným stavebným materiálom na váš nový dom. Murujú sa na klasickú maltu. Plná tehla POROTHERM 25.


ORIENTAČNÁ HMOTNOSŤ, kg. TRIEDA PEVNOSTI V TLAKU, P2 MPa. HRÚBKA MURIVA, 29 14 6 mm. Sk) s DPH TECHNICKÉ PARAMETRE Tepelný odpor 0. Maloformátová plná tehla.

Tehla plná CP je výrobok určený pre murovanie nosných stien, pilierov a deliacich nosných a nenosných priečok. Výrobok je chránený proti prenikaniu vody vhodnou vrstvou omietky. Murovací prvok má premaltovanú ložnú aj styčnú škáru. Zamýšľané použitie murovacieho prvku je na hrubú vrstvu malty.


Výhody: Tepelná úspora, mechanická pevnosť, požiarna odolnosť, zvuková izolácia, ekologická nezávadnosť, úspora malty a pracovného času, nízka ustálená vlhkosť muriva – do , akumulačná a difúzna schopnosť. Súhrn týchto vlastností vytvára optimálnu atmosféru pre pohodu a zdravé bývanie. Pravops slova „pálená tehla ( plná )“ v slovenských pravopisných slovníkoch. Názov tovaru: Tehla plná CP 29x14x5.


Jednotková cena (bez DPH): 0. Dostupnosť: Doručíme dňa: Diskusia . Sobota - Nedeľa, zatvorené. Stavebniny Sekule Otváracie hodiny. Po zabudovaní nemôž byť v trvalom styku so zemnou vlhkosťou.


Dokumentácia od výrobcu na stiahnutie tu. Plné vápennopieskové tehly Tehla plná pálená prírodný kameň Plné tvárnice z ľahčeného betónu pórobetón sadrokart. Bezplatná inzercia, tehla plna predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Stránky výrobcu: wienerberger. Porotherm tehla plná odľahčená, technický list (formát PDF, veľkosť 8kB).

BRITTERM - rozmery v modulovom systéme - spojenie na pero a drážku - rýchle a jednoduché murovanie - úspora malty a pracovného času - vhodný podklad pre omietku. POROTHERM pivničná tehla plná. Pivničná tehla POROTHERM.


Zaoberáme sa asanáciou starých budov odkiaľ pochádzajú nami dodávané použité tehly. Dodávame rôzne druhy starých použitých tehál, aktuálne dostupné tehly nájdete v sekcií tehly vrátane fotografie, tehly dodávame očistené a napaletované na paletách po 3kusov, v prípade záujmu o tehly je dobré sa telefonicky . Výrobek je vhodný pro klasické zdění nosného i výplňového omítaného zdiva o tloušťce zdi 29 1a mm. KB Klasik - tehla plná pohľadová.


Tvárnica plná s pohľadovou (reliéfnou) plochou.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba