Samonivelačný poter postup

Liate potery a samonivelizačné stierky Pojmy poter a stierka si ľudia často zamieňajú a aj niektorí výrobcovia ich pokladajú za. Ak nezanedbáme technologické pokyny a správne aplikačné postupy , odmenou nám bude krásna rovná podlaha, na ktorú môžeme byť právom hrdí. Cementové a sadrové (anhydritové) potery.


Samonivelizačné stierky na vyrovnanie nerovností. Potery na podlahové vykurovanie.

Na výber máte buď klasické samonivelačné stierky alebo špeciálne anhydridové potery. To znamená, že cementová podlaha potrebuje cementový poter a podklad z anhydridu zasa anhydridový poter. Aký osvedčený postup nivelizácie sa osvedčil vám? CHcem nivelizovať betónový podklad v garáži,už je napenetrovaný ale nedá s mi vykonať nivelizáciu na celú plochu garáže naraz. Môžem rozdeliť niveliáciu na dve časti a aký postup mám zvoliť?


Chcem si robit betonove potery do novostavby svojpomocne. Nie som uplny laik, ale poradte ako dosiahnut co najrovnejsi poter a dodrzat aj pozadovane vysky poteru ? Mam si robit betonove pätky, alebo len stahovat velkou vodovahou?

Alebo nejaky iny lepsi postup ? Vyrovnávanie podlahy sa s použitím samonivelačného poteru stalo jednoduchšie. Klasické potery bolo potrebné po naliatí vyrovnať pomocou hladidla. Celá činnosť netrvá viac než . Označenie výrobku: 1j.


Na zhotovenie kvalitných vyrovnávacích aj podkladových poterov v interiéri pri výstavbe bytov, kancelárskych priestorov, správnych budov, hotelov, škôl a pod. Možno ho realizovať ako . Podľa toho sa volí samozrejme aj nivelačná. Pokiaľ sa nepostupuje podľa návodu na . Nivelačné stierky sú háklivé na dodržanie riadneho pracovného postupu.


Nivelačné potery na tenkovrstvé vorovnávanie podláh široký výber poterov. Technologický postup aplikácie samonivelačného liateho poteru. Pote ry sú čerpatelné a vďaka svojej konzistencii velmi dobre . Doprava zdarma Dodanie do dní. Dostupnosť: Skladom u dodávateľa.


Ak je stavba robená svojpomocne, mala by prebehnúť dohoda s odborníkom, ktorý schváli jednotlivé pracovné postupy , prostredie a prípravu stavby. Pracovný priestor je potrebné.

Obvyklá doba spracovania je 120 . ATLAS SAM 1je samonivelačný poter , určený pre strojné, alebo ručné vylievanie podlahových podkladov, pod dlažbu, parkety a rôzne podlahoviny. Používa sa vo všetkých suchých miestnostiach obytných a verejných budov, v prípade, že jeho parametre spĺňajú . Keď máte hmotu namiešanú, nalejte ju na podlahu a začnite roztierať. Skvelým pomocníkom je rakľa, čo je ozubený plech na dlhej tyči.


Pri menších plochách si však vystačíte iba s ozubenou stranou hladidla. Potom je vhodné použiť nivelačný valček s dostatočne vysokými plastovými tŕňmi, ktorý hmotu odvzdušní a pomôže . Požiadavky na vyrovnanie. Určenie pevnosti povrchu podkladu.


Kontrola vlhkosti podkladu. Určený na realizáciu všetkých typov poterov , vhodný aj pre použitie na podlahovom vykurovaní.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba