Rozdiel medzi iphone 6s a 6s plus

A aj keď ho nepoháňa operačný systém Androi novinka od kalifornského giganta Apple nepochybne zaujme každého správneho milovníka moderných spotrebiteľských technológií. Ako sa už dlhšie na rôznych fórach a odborných weboch špekulovalo, . S přicházejícím podzimem Apple tradičně uvádí na trh novou generaci iPhonů. Ta letošní nese označení 6s a stejně jako loni ji zastupují dva modely.


Rozlišení zůstalo stejné, ale přesto jsme se u displeje dočkali několika inovací – tou nejvýraznější je integrace . Oba iPhony ponúknu identický displej ako ich predchodcovia až na ten rozdiel , že „S“ rada bude mať 3D touch.

Porovnejte před nákupem mobilního telefonu důležité parametry, základní vlastnosti, recenze, testy a hodnocení na webu MegaDuel. Pri používaní systému to až tak nepostrehnete, ale napríklad pri exporte videa vytvoreného pomocou iMovie je tento rozdiel badateľný. V porovnaní s iPhonom 6s je rozdiel najmä v menšej uhlopriečke, vs palca ( 1vs 1cm). Odstraňuje totiž to, čo. V rýchlosti samotného systému nie je rozdiel vôbec, iba musíte čakať na opätovné načítanie pri o niečo menšom počte starších aplikácií.


Vo všetkých aplikáciach či hrách je vidieť minimálne maličký rozdiel v . Pozri si porovnanie videá oboch nových vlajkových lodí s rozdielom v jeho stabilizácií. Veterán technologickej žurnalistiky a šéfredaktor portálu The Verge, Nilay Patel, vo svojej recenzii nešetril chválou. Apple chváli za implementáciu funkcie 3D Touch, .

Skutočne sa oplatí priplatiť 1€ za väčší. Vylepšený je taktiež procesor, kamera a životnosť batérie. Poďme sa pozrieť na hlavné podobnosti a rozdiely ktoré vám pomôžu v . Hmotnost: stejně jako rozměry, změnila se i hmotnost. Na svědomí to má pevnější konstrukce, ale hlavně technologie vibrační odezvy pro 3D Touch. Menší kapacita baterie: akumulátor má u iPhonu 6s menší kapacitu, a to téměř . Okrem rozmerov narástla aj hmotnosť menší model je . Rozdiel v hrúbke je len mm.


D Touch dokáže jedným stlačením viac ako kedykoľvek predtým. V neprospech novinky je rozdiel v hrúbke je len mm. Veľmi krátko po spustení predaja vypukla veľká aféra bendgate, majiteľom sa čerstvá novinka nechcene ohýbala.


USA, Číny, Veľkej Británie, Francúzska či Japonska) predať až neuveriteľných miliónov kusov, čo je oproti vlaňajším desiatim miliónom nemalý rozdiel. Užívateľom sa totiž začal vo vrecku ohýbať, čo mnohých riadne rozhorčilo. Apple sa poučil, nový model má telo zo špeciálneho odolnejšieho hliníka.


Pevnejšie je aj sklíčko displeja. Nie sme si istí, aký veľký rozdiel bude, ale určite by to byť rýchlejšie. Ottie iTap Magnetic je nové sofistikované a plne funkčné montážne riešenie, pre smartfóny a tablety.


Využitím hliníkového rámu vyzdvihuje iTap Magnetic nielen kvalitu, ale tiež dodáva čistý a moderný vzhľad.

No ludia diskutujte o tomto novom modelovom rade, idem do iphonu, len po predstaveni naozaj neviem ci ma pre mna zmysle. Máte rozbitý displej, alebo inú poruchu? Vďaka špeciálnej silikónovej lepiacej vrstve je pripevnenie na displej veľmi jednoduché a na rozdiel od bežných fólií nezanecháva pod sklom žiadne nežiadúce vzduchové bublinky.


Ja na rozdiel od nich stojím na ľade od troch rokov čo je už strašne veľa času. Súčasťou dielu je LC dig.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba