Plyšový koník na jazdenie

EUR, cena produktu teraz 1EUR, ponuka platí do 27. Hodnotenie produktu: 1 (recenzia). Bino Houpací kůň Puntík plyšový , maxi.


Jezdící koník Ponnie kombinuje roztomilost a jemnost plyšové hračky s nápaditým mechanismem fitness přístroje. Při jízdě dítě zapojuje důležité svalové partie, které nejsou běžně zatěžovány a koník tak pomáhá zdravému vývoji dítěte.

Ponnie rozvíjí koordinaci pohybů a rovnováhu dítěte. Na koníkovi si zajezdíte doma i . Smer jazdy si určuje jazdec natáčaním madiel. Podpery pre nohy sú nastaviteľné do dvoch polôh.


Kostra koníka je vyrobená z odolnej kovovej konštrukcie a koník sa pohybuje na podobných kolieskach, ako sú na in-line korčuliach. Poslúži na jazdenie skvele i bábikám. Material: jemná tkaná plyšová.

Po stlačení uška vydáva zvuky erdžania a cválania koňa a otvára papuľku, nebol veľa použivaný, už nám zavadzia. No i napriek tomu má drevený spodok škrabančeky, čomu sa pri detičkách nedá vyhnúť. Dá sa zložiť z dreveného podstavca a používať iba ako samostatná plyšová hračka . Párkrát pustené, bez poškodení. Plyšová hračka FurReal jazdí plus zvuky. Aktualizovaný pred týždňom.


Hojdací koník BAYO Rocky béžový. Nádherný hojdací koník BAYO Rocky pre deti. Predám koníkov, väčšina je zo série gumených koníkov, čo sa dajú česať, kusy sú plyšové na povrchu.


Schleich kone v jazdeckom centre, aby zostali fit? Zdravo sa stravujú, tvrdo trénujú, pripravujú sa na turnaje, lebo každá sekunda môže rozhodnúť preteky. Koníky sú hrané, ale veľmi dobrý. V stajniach sa vždy niečo deje. Môžeš sa s nimi aj pohrať, nakrmiť, či počesať ich.


Ktorý koník bude tvoj obľúbený?

Bezplatná inzercia, konik na predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Ponúkame jazdenie na koni v blízkosti Bratislavy. Začiatočníci aj pokročilí majú možnosť si prísť. Jazdecké potreby Bratislava - Petržalka, Jazdecká predajňa s jazdeckým internetovým obchodom.


Vďaka svojej veľkosti XXL bude môcť Váš malý jazdec jazdiť ako na skutočnom koňovi. Stane sa skutočným priateľom pre každé dieťa! Poznámka: Batérie nie sú súčasťou balenia.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba