Naucime vase auto po slovensky

Prídeme za Vami a doplníme slovenčinu do Vášho auta. V pamäti Podobné Vyberte Vašu značku. Audi BMW Citroën Chrysler Dodge Fiat Ford Infiniti Jeep Lancia Mercedes-Benz Mitsubishi Nissan Peugeot Porsche Renault Volkswagen Nenašiel som svoju značku.


Nepanikárte, stačí Vám zavolať a spoločne nájdeme najvhodnejší termín pre vrátenie slovenčiny alebo češtiny do Vášho auta. Slovenčinu alebo češtinu pripravíme na mieru pre Vaše auto , preto potrebujeme poznať jeho identifikačné číslo (VIN kód), ktorý nájdete v malom a veľkom technickom preukaze, ale aj na .

Chýba Vám vo vozidle slovenčina? Pripravili jsme slovenčinu pre. Teď poptáte, za chvíli jsme u vás a instalujeme. Vo videu z českého programu Auto Moto Styl sa dozviete, ako by bol moderátor Tomáš rá keby svojmu vozu rozumel. Nastavenie navigácie v nemčine mu dalo veľa.


MINIHOSTING - lacný a výkonný, najlepší hosting pre vašu stránku! Učíme autá po slovensky - Audi.

Kategorie neobsahuje žádné produkty. Většina automobilů má integrovány multimediální systémy přímo z výroby. Sama o sobě je to perfektní záležitost, až na jednu podstatnou věc. Dokážeme to změnit, Vaše auto naučíme česky. Nic se z auta nevytahuje, nepájí, nic se neničí.


My Vám pomůžeme a naučíme Vaše auto česky. Konečně máme pro Vás řešení, umíme naučit většinu nejprodávanějších automobilových značek česky a to včetně příjemného českého hlasu. Instalujeme češtinu do automobilů BMW s navigační jednotkou MK MKa MKa také iDrive CCC a CIC a vše s českým hlasem . SK, Slovenčina do vozidiel AUDI, BMW a MERCEDES-BENZ , TOYOTA a LEXUS, Slovenské menu do systémov MMI, iDRIVE a COMAND APS.


Nerozumíte Vašemu vozu, nevíte co Vám radí hlas navigace? Naučíme Vaše auto česky. Pokud by došlo v servise k přehrání češtiny do originálu, zdarma Vám nahrajeme češtinu zpět.


V této reportáži si ukážeme, jak naučit mluvit auto česky. I když zakoupíte vůz v České republice, není to vůbec zárukou toho, že auto bude také v češtině komunikovat. Některá auta prostě komunikují pouze v cizím jazyce a výrobci s možností zahrnout do programu češtinu, ani nepočítají.


Možná si říkáte, že čeština v autě.

Mluví nebo píše vaše auto cizí řečí? Není problém, jazyk palubního počítače a navigace jde změnit. Ale není to zadarmo, upozornil Svět motorů. Auta česky naučíme za přijatelnou cenu a navíc nabízíme update map v navigacích za zvýhodněnou cenu. Specializujeme se na vozy Audi, BMW, Škoda, VW, Peugeot, Citrën.


Pomůžeme Vám a naučíme Vaše auto česky. BMW čeština, opravy navigací iDrive ccc. Záruka měsíců, opětovná instalace zdarma. Ponúkame audio tuning automobilov.


Realitný maklér v celoslovenskej spoločnosti - naučíme vás to - žiadne vysedávanie v kancelárii, bez mesačných poplatkov, aj popri inej práci. Voda je základná tekutina, bez ktorej by nebol život! Tvorí až percent nášho organizmu a bez tejto tekutiny by sme neprežili dlhšie ako tri dni.


Ako si vodu prefiltrovať a spracovať v prírode? V ďalšom náučnom videu zo série Kurz prežitia vám to vysvetlí bývalý vojak Michal. Janka, Eva a Kristína sú rodenné Bratislavčanky, ktoré mali guráž a pustili sa v hlavnom meste do neľahkého podnikania v gastre.


Tri ženy neznalé zákonov gastronómie a biznisu však dokázali vytvoriť unikátny koncept bistra s názvom Žufaňa.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba