Kamenarstvo chrabrany

Kamenárstvo Topoľčany, hroby, náhrobné pomníky, interiéry, spracovanie kameňa. Výroba pomníkov, obkladov, dlažieb, originálnych sochárskych pomníkov. Realizácia hrobov, hrobiek a pomníkov. Nákres, gravírovanie, tesanie do kameňa.


Spoločnosť s 20-ročnou tradíciou, bohatými skúsenosťami a spokojnými zákazníkmi. Poskytuje služby v oblasti pohrebníctva a práce s kameňom čí inými prírodnými materiálmi. ADAMEC LADISLAV - KAMENÁRSTVO , KBT PIEŠŤANY, s. Opracovanie prírodného kameňa, výroba a montáž hrobov, pomníkov, doplnkov do interiéru. Naša spoločnosť Vám ponúka len tie najkvalitnejšie služby v kamenárskom odbore. Neváhajte a využite naše kvalitné služby.


Náš profesionálny personál je vám vždy plne k dispozícii. Firma spĺňa vaše požiadavky a pôsobí priamo v Topoľčanoch . Spracovanie prírodného kameňa. Voľné pracovné miesta, poradenstvo pri voľbe povolania, opisy zamestnaní slovenského trhu práce, mzdy na Slovensku, aktuálne spravodajstvo.


Ponúkame Vám profesionálne služby,. Text inzerátu: Náplň práce: Montáž a. Chrabrany - Ťažba a spracovanie kameňa. Ponuka práce Topoľčany Administratíva, zameranie okien. Katalóg firiem - zoznam firiem a stránok. Adresár firiem a telefónny zoznam.


Pružinec Jozef - KAMENÁRSTVO P end. Kucha Lubomír- TOPTRANS. Služby a remeslá › Remeslá › Kamenárstva. Sme tu pre Vás už rokov. Príďte sa poradiť o vašom hrobe, my nie sme díleri, ale spracovatelia prírodného kameňa.


Kamenarstvo Kamenarsztvo Kamenarsztvo Keptunova Keptunova Keptunova Kondvickova Kondviczkova Kondviczkova Kosecky Koszeczky Koszeczky Kovacik Kovaczik Kovaczik Krajcikova Krajczikova Krajczikova Krajcovic Krajczovicz Krajczovicz Krajcovic Krajczovicz Krajczovicz Kristof Krisztof Krisztof Kristof Krisztof . Ak máte akékoľvek otázky, napíšte nám do sekcie Kontakt. Ak máte záujem o našu ponuku pre Vás na mieru, kliknite na sekciu - Vytvorenie cenovej ponuky. Môžete si vybrať z nášho vzorkovníka kameňov vzor, podľa Vášho vkusu. Anton Ďurák-REKRA Topoľčany,. Cintorínske kamenárstvo : pomníky, náhrobné kamene - Trenčín.


COOP JEDNOTA TOPOLCANY, SPOTRE.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba