Dom za 12000 eur

Projekt domu grátis, bývate do dvoch mesiacov. Stavba a rekonštrukcia V pamäti Podobné 29. Dom staval sám iba s pomocou svojho svokra a známych. Po štyroch mesiacoch od začatia stavby sa mohol do svojho útulného domu nasťahovať.


Svojpomocná práca, dobrý výber materiálu a ujasnenie si dôvodov a priorít. Aj toto sú kľúče ku kvalitnému domu, za ktorého stavbu nedáte „majland“.

Prinášamen na slovenský trh moderné rodinné domy za neuveriteľné ceny. Dom postavený podľa Vašich prianí a túžby je šitý na mieru Vašej životnej situácii , Vašim potrebám a Vašej rodine. Predovšetkým je pre nás dôležité, aby naše domy držali krok s najnovšími trendmi a technológiami a aby boli zasadené v koncepte ako nízkoenergetické , ktoré zaisťujú bezpečnú budúcnosť a nízke . Mám pre teba riešenie – kompletný 3-izbový rodinný dom – vystavený nový vzorový dom Stilo v konečnej cene 29. Lacné domy na kľúč - montované domy v cene do tisíc eur.


Domy sú dokončené na kľúč vrátane. Ich kvalitu potvrdzujeme 30-ročnou. Hľadáte plne funkčný lacný rodinný dom , v ktorom bude v pohode bývať aj štvorčlenná rodina?

Nájdite si ten Váš šťastný dom a my Vám ho postavíme už za týždňov. Montovaný dom na kľúč do 50. Aktualizované: pred tyždňami. Reality Predaj, rodinný dom Modrý Kameň, Veľký Krtíš.


Jeden z nich, domček Stilo 3i je naozaj výnimočný. Už siedmy rok po sebe je tým najobľúbenejším na Slovensku a je nám jasné prečo. Celkové úžitkové plochy montovaných domov sú prevzaté z príslušných projektových dokumentácií a upravené (navýšené) pre montovanú variáciu stavby. Mnoho ľudí si myslí, že energeticky úsporné domy sú finančne nedostupné.


Na výber sú katalógové projekty, ktoré sme pre Vás nacenili. V sekcii Dom za milión sú k dispozícii projekty . Pojem nizkoenergetický dom je v súčasnosti pomerne dosť zaužívaný a zahŕňa všetky budovy, ktoré sú vzhľadom na energetickú náročnosť úspornejšie v porovnaní s klasickou výstavbou. V slovenskej legislatíve a ani v technických normách neexistuje zatiaľ žiadna definícia nízkoenergetického domu a preto preberáme . Dreamhome je projekt montovaného rodinného domu za vynikajúcu cenu už od 49.


Vás nový montovaný rodinný dom za dostupnú cenu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba