Celoročné pneumatiky michelin

Celoroční Pneumatiky Michelin CROSSCLIMATE vám zabezpečia maximálny komfort. Vyberte si správne rozmery pre vaše vozidlo a cíťte sa na cestách bezpečne, aj za nepriaznivých podmienok. Poskytnite vášmu autu, sebe a vašim blízkym len to najlepšie.


MIKONA ponúka pneumatiky v širokom sortimente od popredných výrobcov akým je aj značka Michelin. V našej ponuke nájdete niekoľko rôznych kategórií, pre ktoré je značka Michelin pre jednotlivé typy dostupná. Vďaka kvalite značky a množstve výberu si určite vyberiete osobné, nákladné, industry, EM či iné pneumatiky.

Michelin vyvinul celoročné pneumatiky , ktoré sú prispôsobené na všetky typy poveternostných podmienok, všetky ročné obdobia s príležitostnými zimnými podmienkami. Máte vybrané filtry: Michelin. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Nová pneumatika dosahuje pri brzdení na mokrej vozovke úroveň klasifikácie triedy A. No nebráni sa ani snehu.


Michelin sa pri novej pneumatike CrossClimate zásadne vyhýba prívlastku „ celoročná “. Celoročné pneumatiky Michelin - kde kvalita nepripúšťa kompromisy. Možno aj preto , že celoročné plášte nedosahujú kvalitu letných ani zimných pneumatík. Model Goodyear UltraGrip ktorý zaujal aj minimálnym vplyvom na spotrebu paliva v porovnaní s konkurenciou, sa stal celkovým víťazom vo svojej kategórii.

Druhé najlepšie celkové hodnotenie získali pneumatiky Michelin , ktoré prekonali ostatné modely svojou životnosťou – v ideálnych podmienkach sa . Najlepšie výsledky dosiahol Michelin a hoci na snehu vykázal určité slabiny, len tento model splnil podľa expertov reklamný popis výrobcu, ktorý plášť označuje ako „letnú pneumatiku so zimnými vlastnosťami“. Vlastne CrossClimate má byť hlavnou náhradou za doteraz používané celoročné pneumatiky. Pri toľkej teórii, bez vysvetlenia v čom spočíva fungovanie pneumatiky, však ťažko uveriť zázraku. Michelin si už pekných pár rokov udržiava popredné miesto medzi spoločnosťami, ktoré vyrábajú pneumatiky.


Vysoká kvalita produktov, inovácie a najlepšie služby, to sú skutočnosti, vďaka ktorým sú výrobky značky Michelin obľúbené a vyhľadávané. Značka Michelin je známa nielen svojimi pneumatikami, ale aj svojim . Kľúčové je, samozrejme, hodnotenie správania pneumatiky na jednotlivých povrchoch. Jednoznačným lídrom hodnotenia sa stala pneumatika Michelin CrossClimate, ktorá na troch povrchoch získala hodnotenie „dobre“ a na jednom „uspokojivo“. Za ňou skončila pneumatika Vredestein Quadrac ktorá . Tu nájdete všetky informácie na jednom mieste. Kompletné informácie o produktoch - pneumatiky.


Michelin v online bazári, široká ponuka pneumatík pre každé auto online na Bazar. Pneumatiky od popredných výrobcov Continental, Michelin , Barum a mnoho ďalších, vo veľmi širokej ponuke a rôznych typoch nájdete práve v našej ponuke. GRÁTIS pri nákupe spolu s diskami!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba