Autoškola pohoda nitra

Pridaj sa k fanúšikom našej stránky a získavaj najnovšie info. Najbližší kurz sa začína 16. Vlastný autotrenažér priamo v autoškole ! Dĺžka kurzu je približne 6-týždňov.


Na počiatku mala len troch zamestnancov, dnes ich je už desať, takže si žiaci majú z čoho vyberať ;). Autoškola Pohoda , Nitra.

Ponúka: autocvičisko trenažér kurz prvej pomoci v autoškole . Do dnešného dňa vyškolila množstvo skúsených vodičov. Pôsobíme v okrese Ilava, školiace stredisko je v budove Obchodnej Akadémie v Ilave. Nikdy nie autoškola DT truck, tam z absolventov kurzu vodičák reálne spravia 1-protekčný. Kurzy a ceny platné od 16. Individuálny rýchlokurz.


Kondičná jazda naši žiaci. Naša autoškola je zameraná na výcvik skupiny „B“(osobné motorové vozidlo),.

Tešíme sa na Vás, lebo u nás sa stanete samostatným vodičom! Kontaktné informácie, telefón, adresa. Seznam autoškol v České republice a další informace nejen pro žáky autoškol. Nitra , Prenájom hnuteľných vecí Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti. Nitre ,blbe komentare,poznamky.


AUTOŠKOLA PODOLINSKÝ, s. SKVZA, Táto autoškola je členom SKVZA. Aktuálný prehľa Toggle navigation. Do tejto autoškoly som išla pretože mi povedali ze je dobrá.


Sme tým mladých ľudí, ktorý si dal za cieľ vybudovať najväčšiu online databázu autoškôl na Slovensku. Veríme, že výber správnej autoškoly je dôležitý a nemal by závisiesť striktne len od ceny kurzov. Katalóg firiem a prevádzok v meste a jeho blízkom okolí. Hľadáte autoškolu na osobné autá a motocykle? Pozrite si zoznam autoškôl z Nitrianskeho kraja online cez Azet katalóg.


Zapíšte sa na autoškolu - Nitriansky kraj.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba