Akce na kampě

Už popáté se letos koná oblíbená několikadenní akce s názvem Kampa Střed Světa. V úterý ji zahájila konference spojená s koncertem v Michnově paláci Tyršova domu. Následovat ji bude březnový program.


Kampa Střed Světa je akcí skvělých organizací a lidí, kteří se starají o to, aby Kampa i její okolí žily, a kteří mají . Vánoční trhy na Kampě Praha.

Malý romantický ostrov Kampa na řece Vltavě v Praze nabízí prohlídku místa s malebnými domky a dávnou historií. Na samotné Kampě vznikaly nejdříve zahrady, od 15. Kampa je také místem konání jarní dvoudenní akce s názvem Kampa střed světa.


Pro každého Čecha medaile zdarma! Národní Pokladnice slaví 100. Termín a čas akce : - 08. Nejlepší akce v Praze dnes, zítra, o víkendu. Hradby menšího města podle Malostranského potoka k další Středům Kampy !

Toulání kolem Kampy s dětmi, Nová galerie, Litografická dílna Říční hudba: ECHT! Výstava Grónsko – země ledu. V pamäti Podobné Preložiť túto stránku 23.


Máme pro vás zajímavý tip na víkend. Na pražské Kampě se tento víkend uskuteční Festival Kampa střed světa. V pátek na vás čeká procházka po galeriích Kamp. Akce různého typu, které pořádáme pravidelně (Sv.


Lucie, Mikulášská, jarmark, dětský den ad.), nárazově či ve spolupráci s dalšími subjekty. Aktuální jednorázové akce jsou na stránce Program. Předešlé jednorázové akce : 21.


Bazárek dětského oblečení (KC Kampa ) Informace a přihlášky na . Celých šest dní se ponese v rytmu francouzských melodií a živá vystoupení se postarají o jedinečný zážitek. Na své si přijdou milovníci swingu, šansonu i jazzu. Více informací o akci Francouzský trh na Kampě na www akce.


Veřejné natáčení Show Jana. Tomáš Pfeiffer - Setkání s. Praha Praha Na Poříčí pi 26.

Kampa Filozofové dělají revoluci: Filozofická fakulta Univerzity Karlovy. Museum Kampa - moderní umění v centru Prahy Museum Kampa - moderní prostor výtvarného umění v centru Prahy. Kampu i přes špatnou zkušenost navštěvujeme dále několikrát v týdnu a je vidět, že se pomalu služby a celkový přístup zdokonalují. Swing na Kampě ve Werichově vile.


SWING NA KAMPĚ Pátek 25. Radost, swing a elegance pod korunami stromů. Okouzlující pražská Kampa a nádvoří legendární Werichovy vily ožívá a swinguje v parádním stylu. Catering, organizace pohoštění, party, soukromé oslavy.


Zařizujeme, plánujeme a organizujeme různá pohoštění, party a soukromé oslavy, svatební hostiny, obchodní schůzky a firemní oslavy. Prostě vše, co si jen klient může přát. Naši odborníci vyberou a navrhnou ten nejlepší průběh Vašich oslav, naši šéfkuchaři připraví . Divadlo Kampa pro kulturu sebepoznávání - cestou hry, řeči, pohybu, hlasu, tance, čaje, zvuku, tajemství, času.


Na Kampě se konala akce Běžíme do školy. Uspořádala proto akci , která je zaměřena jak na sportování, tak i na bezpečnost. Ve spolupráci s městskou policií si děti zopakovaly, jak se mají chovat na silnicích a také si .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba