Tekute sklo wowfixit

Vyskúšali sme si ako funguje ochranná nanovrstva WOW Fix It, ktorá ochráni smartfón, alebo okuliare pred. Tekuté sklo Wowfixit sa dá aplikovať na akékoľvek zariadenie a zvládnu ho aj menej zruční. Postup je pritom celkom jednoduchý.


Majiteľ najskôr displej zariadenia očistí handričkou napustenou alkoholom, následne osuší jemnou handričkou. V druhom kroku na zariadenie aplikuje Wowfixit prostredníctvom .

Neviditeľná tekutá vrstva chráni pred pádom, poškriabaním a prachom. Zachovaný jas a ostrosť obrazovky. Jednoduchá aplikácia, bez vzniku bublín.


Vyrobené z organického materiálu šetrného k . Potierať treba dôkladne celý povrch. Začnite malým krúžením po displeji a postupne robte väčšie a väčšie . Tekutá vrstva skla wowfixit je aplikovateľná v podstate na akékoľvek zariadenie.

Použitím wowfixit bude obrazovka opäť krištáľovo jasná a farby ostrejšie. Odolný proti poškrabaniu. Jediná kvapka tekutej ochrany obrazovky Wowfixit aplikovaná na obrazovku Vášho smartfónu, tabletu alebo notebook-u ochráni sklo pred poškrabaním. Tekuté ochranné sklo Wowfixit aplikovateľné na akékoľvek zariadenie.


Aplikuje sa jednoduchým a rýchlym spôsobom. Extrémne odolné voči poškriabaniu. Odpudzuje vodu, vylepšuje ostrosť displeja a rozlíšenie fotoaparátu.


Po aplikácii nevznikajú vzduchové bubliny. Model zariadenia: univerzálne . V našom najnovšom videu sme podrobili dôkladnému testu tekuté ochranné sklo. Včera sme sa zúčastnili zaujímavej tlačovky, na ktorej bola prezentovaná technológia Wowfixit. Tá by mala ochrániť sklo vášho smartfónu pred škrabancami a rozbitím.


Určite každý z vás rieši dilemu, ako ochrániť svoj nový smartfón? V podstate dnes máme tri možnosti. Neviditelná tekutá vrstva chrání před pádem, poškrábáním a prachem.

Neviditeľný Keďže hovoríme o nanotechnológii, je voľným okom neviditeľný, takže ako keby ani neexistoval. Organický Wowfixit neobsahuje . WOWFIXIT Titanium Screen Protector WOW FIX IT, tekuté sklo , Ochranná fólia na mobily. Výrobca Lenovo Konštrukcia dotykové Operačný systém Android Verzia operačného systému Android 5. Lollipop) Hmotnosť 1g Možnos. Ak hľadáte účinný spôsob ako ochrániť obrazovku smartfónu,tabletu alebo iného zariadenia je tu tekuté ochranné sklo WOW FIX IT WOW 10 ktoré sa o to postará.


Preto by som chcel tu medzi Vami, užívateľmi tohto fóra nájsť nejakých ľudí, ktorý tento produkt otestovali, a vedeli by zhodnotiť, či je to tekuté sklo naozaj také skvelé, a či naozaj tak dobre ochráni displej pred poškriabaním alebo iným poškodením. Alebo potvrdiť fakt, že je to len podvod a požadovaný . Jak si myslíš že ti taková tekutá fólie ochrání displej? Asi těžko, tam nemá šanci.


Gorilla glass jen tak něčím neškrábneš a pokud ano, nejspíš to projde i fólií. Fólie se používaly hlavně na rezistivní displeje, které se . Ochranné sklo je ideál, pokud nad něčím takovým přemýšlíš.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba