Sušička bosch

Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Sušičky Bosch s tepelným čerpadlom sú výnimočné výkonom a zároveň ostávajú tiché a obzvlášť úsporné počas celej svojej životnosti. Kondenzačné sušičky Bosch.


Toto všetko za najvýhodnejšie ceny na MALL. Sušička prádla Bosch sa vyznačuje mimoriadne tichým chodom, priaznivou spotrebou a moderným dotykovým ovládaním, ktoré vás prekvapí.

Svojou kapacitou bubna dokáže usušiť kg prádla. K sušeniu využíva kondenzačnú technológiu s tepelným čerpadlom. Jej maximálna hlučnosť je dB.


Na výber ponúka množstvo programov a špeciálnych funkcií, . Hľadáte Sušičky bielizne Bosch ? Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! BOSCHská sušička , která je maximálně úsporná, tichá, skvěle vybavená a má velkou kapacitu! Málokto vie, akým skvelým pomocníkom sušička bielizne je.

Ušetrí čas pri žehlení , krásne bielizeň nadýcha, ušetrí miesto na balkóne a ešte dokáže odstrániť žmolky z oblečenia. Viete ale, prečo je lepšia technológia tepelného čerpadla? Ako vybrať správnu veľkosť? A koľko vlastne stojí ročná prevádzka sušičky ? Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Nestíha vám bielizeň schnúť na šnúre? Do veľkého bubna s objemom 1litrov pohodlne naskladáte až kg bielizne. Samotné sušenie prebieha za príjemnej prevádzkovej hlasitosti dB.


Vďaka novo pridanému tepelnému čerpadlu bude. Nabízíme bohatou nabídku kondenzačních sušiček od značek Candy, LG, Siemens, AEG a další. Vše do druhého dne a za neodolatelné ceny.


Překáží vám doma přeplněné sušáky prádla? Je vysoce úsporná, vybavená samočistícím kondenzátorem a nabízí řadu programů pro efektivní a šetrné sušení. Málokdo ví, jak skvělým pomocníkem sušička prádla je.


Ušetří čas při žehlení, krásně prádlo nadýchá, uspoří místo na balkónu a ještě dokáže odstranit žmolky z oblečení. Víte ale, proč je lepší technologie tepelného čerpadla? Jak vybrat správnou velikost?

A kolik vlastně stojí roční provoz sušičky ? Odpovědi na tyto a jiné . Do velkého bubnu s objemem 1litrů pohodlně naskládáte až kg prádla. Díky nově přidanému tepelnému čerpadlu bude navíc o.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba