Slovenske menu do auta

Prídeme za Vami a doplníme slovenčinu do Vášho auta. Slovenčina do MB Comand NTG2. Všetky položky menu sú preložené tak aby ste im čo najľahšie porozumeli.


Predbežný termín dokončenia 1. Nahratie slovenčiny trvá 1-hodiny v závislosti od konfigurácie vášho auta a aktuálnej softwarovej verzie MMI. Cena je 200Euro vrátane DPH.

Nakoľko ide len o lokalizáciu . A zmeniť sa to väčšinou dá - buď priamo v menu alebo cez diagnostiku, slovenčinu resp. Rozumiete svojmu vozu Mercedes-Benz? Chýba Vám vo Vašom vozidle slovenčina, alebo čeština. Bez rozoberania a letovania.


Aj slovenské hlasové navádzanie. Vytvorili sme ju pre Vás. SK: Učíme autá slovensky.

Caute doviezol som si ford mondeo mod. Pripravili jsme slovenčinu pre. Stačí chtít… Jen s velkým displejem palubního počítače, takzvaným maxidotem, musíte do servisu.


Navigace však nemusí mluvit česky ani potom. Pak už skutečně nezbývá než obrátit se na specializovanou firmu. Zmena jazyka vozidla Volvo. Ceny: Palubný počítač (DIM): EUR Stredový panel (ICM): EUR . Kategorie neobsahuje žádné produkty. Většina automobilů má integrovány multimediální systémy přímo z výroby.


Sama o sobě je to perfektní záležitost, až na jednu podstatnou věc. Dokážeme to změnit, Vaše auto naučíme česky. Nic se z auta nevytahuje, nepájí, nic se neničí. Přijedeme za Vámi a doplníme češtinu do Vašeho auta.


C C C8), LANCIA Phedra, Fiat Ulysse, vybavené veľkou farebnou obrazovkou aj malym monochromatickym displejom. BMW, Audi, For Škoda, VW, apod. Diagnostika, programování, dodělání výbavy. Vaše auto snov si môžete nakonfigurovať na tablete a potom zobraziť v takmer životnej veľkosti na veľkej stene.


Aj tak si Ford predstavuje, ako by mal prebiehať predaj auta v 21.

Sygic Car Navigation bude následne zobrazená na obrazovke vášho auta. Zistíte , že použivateľské rozhranie je trochu iné, aby sme vám uľahčili ovládanie počas toho, ako šoférujete. Ak ste nenaplánovali trasu pred tým, ako ste pripojili svoje zariadenie, zobrazí sa vám mapa s vašou polohou s tlačidlami Hľadať a Menu.


Aspoň podľa spolumajiteľa firmy Rachot Auto Milana Ulricha, ktorý tvrdí, že mnohí zákazníci si s nastavením svojho auta nevedia rady. Keďže menu je najčastejšie v angličtine alebo nemčine a na rôzne odborné výrazy „kuchynské“ ovládanie jazyka nie vždy stačí. Preto sa dvaja severočeskí podnikatelia rozhodli využiť .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba