Karloff tatratea

TATRANSKÝ ČAJ je legendou tatranských horských chát, kde sa jeho tradícia udržala až do súčasnosti. A tak mohol čaj vyraziť z Tatier do sveta. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. História, hodnoty, vízia. Rodinná firma KARLOFF sa zaoberá predajom prémiových produktov v alkoholovom odvetví už trinásť rokov, pričom jej zakladatelia majú viac ako dvadsaťročné skúsenosti.


Prvý originálny a unikátny čajovo bylinný likér tvorený vyváženým pomerom najjemnejšieho liehu, prírodných extraktov z vysokohorských bylín a prvotriedneho čierneho čaju, ovocných výťažkov a destilátov, pravého cukru a čistej tatranskej vody.

Lahodná aróma, okrúhla chuť a uvoľňujúci účinok z neho . Je obohatený o extrakty z chinínovníka. Pre svoje zloženie, ktoré tvorí aj zvýšený . Natural tea-based liquors containing highland herbs extracts and pure mountain water. Online predaj nápojov na mabo. Navštívte nás a vyberte si u nás za výhodné ceny.


Všechny informace o produktu Destilát KARLOFF Tatratea Milk l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze KARLOFF Tatratea Milk l. Its most-popular drink is Tatratea Original with more than 500bottles sold every year. The Tatratea product family offers flavours .

Vychutnajte si jeho dokonalú prémiovú kvalitu pripravenú pre vás, starostlivo vyrobenú z tých najkvalitnejších . Prečítajte si o ňom to najzaujímavejšie a vyskúšajte ho na vlastnej koži. Karloff Tatratea Tatranský čaj Original 7l. TOP cena, expresné doručenie. Zákonná odmítnutí odpovědnosti.


Pitná voda, Líh, Cukr, Bylinné a . TatraTea Original: Unikátny čajovo-bylinný likér, vyrobený na prírodnej báze. Je tvorený vyváženým pomerom najjemnejšieho liehu, prírodných extraktov z vysokohorských bylín, prvotriedneho čierneho čaju, ovocných výťažkov a destilátov, pravého cukru a pramenitej tatranskej vody. Sladká chuť kandizovaného medu a . Predstavte si vôňu jablkového závinu, ktorá sa nesie celou miestnosťou. Presne to budete cítiť, keď si otvoríte jablkovo-hruškový Tatratea.


Nová forma tradiční kombinace černého čaje podávaná s mlékem. Tatratea , původně Tatranský čaj je unikátní alkoholický nápoj čajového typu. Koncentrát z lihu, extraktů bylin, ovocných destilátů a invertovaného cukru.


Pravá originální lihovina na čajovém základu ze Slovenska. Myšlenka vyrábět Tatranský čaj sériově se .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba