Isover uni

ISOVER UNI sú univerzálne akustické izolačné dosky z čadičovej vlny, vhodné najmä do vnútorných priečok a predsadených stien. ISOVER UNI sú vhodné pre nezaťažené izolácie vonkajších stien ( prevetrávaných fasád pod obklad s vkladaním izolantu do kaziet alebo do roštov) , ďalej pre izolácie šikmých striech, stropov, podhľadov a ďalších ľahkých sendvičových konštrukcií. Materiál je vhodný do protipožiarnych systémových konštrukcií s . Univerzálne izolačné dosky z kamennej vlny, sú vhodné pre nezaťažené izolácie vnútorných ľahkých priečok, šikmých striech, stropov, podhľadov.


Poptejte nejnižší cenu více zde.

Výroba je založena na metodě rozvlákňování taveniny směsi hornin a dalších příměsí a přísad. Izolační desky vyrobené z minerální plsti ISOVER. Vytvořená minerální vlákna se v rámci výrobní linky zpracují do finálního tvaru desek. Vlákna jsou po celém povrchu hydrofobizována. Desky je nutné v konstrukci chránit . Typ výrobku, Tepelně izolační materiál.


Isover UNI vata na zateplení.

Obrázek výrobku, isover_uni. Používají se zejména jako tepelně-izolační vrstva do dřevostaveb a šikmých střech. Skladují se v krytých prostorách naležato do výše vrstvy maximálně m. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Další využití nalezne v izolaci vněších stěn (provětrávaných fasádádch pod obklad s vkládáním izolantu do kazet), využívá se také pro izolaci šikmých střech, stropů a podhledů. Celková tloušťka v jednotlivých konstrukcích se volí . Pannello in lana di roccia, idrorepellente, trattata con speciali leganti a base di resine termoindurenti, senza rivestimento. Expedice: Obvykle do dnů. Název, Sleva, Množství, Cena bez DPH, Cena s DPH.


Tyto desky jsou ideální pro nezatížené izolace vnějších stěn, pro izolace šikmých střech, stropních podhledů, stropů a lehkých sendvičových konstrukcí. Izolace se skládá z desek balených na sob. Glasull för värmeisolering mellan träreglar, träbalkar och takstolar. Premiumprodukt med lägre lambda.


Formstabil och spänstig. Hög komprimering ger många kvm per förpackning.

Wełna szklana w postaci zrolowanej maty do izolacji termicznej, montowana pomiędzy krokwiami lub inną konstrukcją wsporczą. Najpopularniejszy produkt do dachu skośnego na rynku. Szeroki zakres grubości , bardzo dobra sprężystość, łatwy montaż.


Paroprzepuszczalność zapewnia odpowiedni mikroklimat . Inzerát Minerální vata ISOVER UNI 1v okrese Vsetín, cena 2Kč, od zawee na Sbazar. Tage Rückgaberecht auch im Markt. Wełna znajdzie swoje zastosowanie podczas wykańczania lub renowacji budynku. Z powodzeniem może być stosowana na dachach skośnych, poddaszach nieużytkowych, stropac.


Požadovaný produkt už nie je v ponuke. Personalizovaná ponuka e-mailoPrihlásiť sa. Maximálne jedna ponuka za mesiac.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba