Domy na predaj prešov

Zastavaná plocha x 10m. Dispozícia rodinného domu - vstupná chodby, veľká kuchyňa prepojená s obývačkou, a výstup na ter. PREŠOV - DOM NA KĽÚČ S POZEMKOM, NOVOSTAVBA, VYDUMANEC.


Prehľadná, denne aktualizovaná ponuka nehnuteľností od realitných kancelárií aj občianska inzercia. Ostatné časti domu sú novostavba.

Dom je dvojpodlažný postavený v r. Na pozemku sú spevnené plochy vlastne . Príďte sa pozrieť na svoje nové bývanie. Reality Hofer ponúka na predaj TEHLOVÚ NOVOSTAVBU izb. Na poschodí sa nachádzajú štyri nepriechodné izby, kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru v tvare L so . Prešov vily Prešov novostavby Prešov.


Solivar PREŠOV , kliknite a určite nájdite domy Solivar PREŠOV.

Váš najlepší nástroj na vyhľadávanie nehnuteľností na webe. Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Varhaňovce. Tichá oblasť blízkosti le. Kompletný právny servis.


Logo EXKLUZÍVNE iba u nás! Pozemok s rozostavanou chatou na Domaši –Valkov. Okres: Vranov nad Topľou. Pekn 3-izbový byt s loggiou po rekonštrukcii, 72m2.


EXLUZÍVNE - Na predaj pozemok v obci Lemešany. Novostavba rodinného domu na Šidlovci na predaj - 179. Rodinný dom sa nachádza priamo pri hlavnej ceste. Sme súkromná inzercia, na ktorej nájdete tisíce inzerátov presne pre Vás! Predaj domu 1m², Župčany.


Za rokov sme predali tisíce nehnuteľností, predáme aj tú Vašu. Nájdete nás v mestách na Slovensku. Pridajte sa k stovkám našich spokojných klientov.

Ak máte záujem o bývanie vo vlastnom podľa seba navrhnutom RD tak nás prosím kontaktujte. Krátky popis: jedná sa o murovanú konštrukciu a vnútorné priečky murivom YTONG, . Benard realitna kancelaria sa zaobera sprostredkovanim predaja a prenájmu nehnuteľností v Kosickom kraji. Domy Sídlisko - ulica Aurela Stodlu, len 1od ZŠ Mirka Nešpora. U nás nebudete platiť za zaradenie vašej nehnuteľnosti do našej databázy, uverejnenie inzerátu na viacerých webových stránkach realitných kancelárií, vypracovanie zmlúv či .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba