Domy na predaj michalovce

Najlacnejšia ponuka má cenu 15. Priemerná cena v tomto okrese pre druh rodinné domy je 68. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák. Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia.


Okná: plastové-trojsklo.

Dispozične dom pozostáva: 1. Dražobná spoločnosť Auctioneer, s. Z toho zastavaná plocha je 1m2. Dom pozostáva zo izieb, kuchyne, kúpeľne, . Michalovce vily Michalovce novostavby Michalovce. Rodinný dom v obci Nižný Hrabovec.


Garsónka je v pôvodnom stave, prízemie.

Váš najlepší nástroj na vyhľadávanie nehnuteľností na webe. MICHALOVCE - GoHome predaj a prenájom nehnuteľností. Prehľadný zoznam nehnuteľností z celého Slovenska. Byty, rodinné domy , chaty, kancelárie, novostavby, pozemky, nebytové priestory. Vám ponúka na predaj Rekreačný Domček na Zemplínskej Šírave časť Kaluža.


Poradíme Vám zadarmo a vybavíme všetky formality za Vás za krátky čas! Je to štvorec po úplnej rekonštrukcii. Ponúkame na predaj dom v žiadanej lokalite pod Hrádkom.


Dom má ešte nedokončenú nadstavbu s novými plastovými oknami a novou strechou. Prízemie štvorca má izby, halu s kuchyňou, vstupnú chodbu, kúpeľňu s WC. Staromestská rodinná vila sa nachádza v tichej ulici Gen. Sme špecialisti na realitný trh so zrubovými domami. S nami kúpa zrubového domu jednoducho a rýchlo.


Aktualizované: pred tyždňami. Predaj a prenájom nehnuteľností, bytov, domov , chát, chalúp, pozemkov, kancelárskych i výrobných priestorov. GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba