Divadlo lávka

AUKCE bude spuštěno zítra tj. Programu divadlo (aktivní až od 1.). Představení podle knihy Dona M. Ruize, založené na staré moudrosti Toltéků.


Jaroslav Dušek vede monolog a vysvětluje nám tak postupně všechny čtyři dohody z této knihy, mezi kterými vystupují dva hudebníci se svými písněmi. Promlouvá na téma vzdělávací systém, vychova dětí, partnerské vztahy a vnímání vlastního .

Miliony prodaných vstupenek ročně, miliony spokojených zákazníků. Od čtvrtka do pátku se můžete těšit na kvalitní hudební produkce, diskotéky, párty. Součástí klubu je divadelní sál, restaurace a nově upravená zahradní restaurace přímo pod Karlovým mostem. Hostem Gabriely bude Boris Tichanovský, legendární ruský léčitel.


Sdílet na FB Sdílet na Twitter. Surově potrestal dívku za to, že mu ho nedala. Noční pařba v bytě se zvrhla v násilí . Lávka „Léčivé divadlo Gabriely Filippi.

Commedia finita - foto a program. Novotného lávka – lávka přes náhon v městské části Praha na Starém Městě u Vltavy. Divadlo s kapacitou 2míst, se kromě svého prioritního využití, kterým jsou pravidelné hudební a divadelní produkce, přímo nabízí ke konání křtů knih a hudebních nosičů, k tiskovým konferencím, seminářům, svatebním hostinám, příležitostným setkáním, firemním akcím, večírkům, rautům, prezentacím. V zahradní části restaurace začala hořet desetikilogramová propanbutanová láhev umístěná ve sloupovém teplometu.


Nikdo nebyl zraněn, škoda byla vyčíslena na. Možnost křtů knih, tiskových konferencí, seminářů, svatebních hostin, plesů i firemních večírků (kapacita 2míst). Rezervujte ľahko a lacno Ubytovanie v Prahe.


Prahe, hostelov v Prahe, penziónov v Prahe, apartmánov v Prahe. Vstupné bylo věnováno na pomoc Nepálu. Ctyri dohody-s Jaroslavem Duškem( Divadlo Lavka ) 5. Máme pro vás zcela netradiční novinku - Jočer bude začátkem ledna hostem Léčivého divadla Gabriely Filippi na představení hry DAR Z NEBES. Jste srdečně zváni na program Léčivého divadla a na kus řeči. V pondělí večer museli záchranáři přerušit představení v pražském Divadle Lávka.


Preventivně evakuovali kvůli požáru na 3diváků.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba