Ytong priecky

Aktuálny cenník produktov priečky ponúkaný spoločnosťou Xella – Ytong. Priečkovky a preklady Ytong majú nízku hmotnosť a vysokú požiarnu odolnosť. Murovanie je veľmi rýchle a jednoduché.


Ideálne riešenie na rekonštrukcie. Presné tvárnice hrúbky 1a1mm nenosné vnútorné steny, deliace priečky podmurovacie schodiskových .

Alternatívne možno medzeru vyplniť aj pružnou polyuretánovou penou. Chystáte sa stavať rodinný dom a zaujíma Vás ako sa dom stavia? Tvárnica na nenosné murivo napr.


V tejto časti Vám ukážeme ako sa robia. Ahoj, teoriu ovladam, Viem ze sa vnutorne NENOSNE priecky maju pripajat k NOSNYM pomoocu pruzneho spoja. Len neviem preco, je mi to proti srsti a neverim, ze takyto spoj nepraskne. Chcem sa teda spytat lu co to tak maju, ci im to nepraska.


Vsak preto to je pruzne, aby sa to hybalo.

Zdravim, ako sa spravne napaja Ytong v mieste kde sa spajaju prieky. Priecka o obvodovu stenu je mi jasna - nerezove Lka, dilatacna medzera. Tam sa prekladaju (prevaizu sa) ako pri murovani alebo sa . Dobry, kolko vas stalo murovanie priecok ? Zaujima ma ytong hrubka 150. Pripadne ake su cennikove ceny na m2. Ak by bol niekto sikovny v okoli Sence, poslite mi prosim kontakt.


Mame dom z Ytongu , ideme robit priecky , len mame dilemu, ze ake hrube. Navrhnute su tie 1 ale rozmyslame, ci by nestacili aj 10-ky. Ziadna obytna miestnost nam totiz nesusedi ani s kupelnou, ani s kotolnou, dokonca ani detska so spalnou. Cize nejaka hlucnost a pod.


Ahojte, chcel by som sa poradit o hrubke priecok pre stenu kde chcem viest vodu a odpad z umyvadla. Bude mi tam stacit 100mm, alebo ich mam dat hrubsie ? Na tychto prieckach by zaroven mala byt zavesena aj kuchynska linka, tak mozno aj toto este zavazi. Pórobetón je ideálny na stavbu priečok.


My vám ukážeme ako na to.

Priečka sa stavia na nosnú vrstvu podlahy, bez krytiny. Prvý rad priečkoviek uložte do maltového lôžka z . Stavba nenosných priečok a ostatných prvkov. On-line poradňa je interaktívny priestor pre vaše otázky. Nebojte sa spýtať našich odborníkov na otázky ohľadne stavby alebo rekonštrukcie s využitím materiálov YTONG alebo Silka.


Radi vám zodpovieme na všetky otázky, . Ytong nosné priečkové tvárnice, najlepšia cena, spoľahlivý zákaznícky servis u nás.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba