Pir fa te

Krycí vrstva je z hliníku, bez polodrážky. Izolační PIR desky určené pro terasy se zvýšenou pevností v tlaku (1kPa). Dostupnost: K dodaní do dní. Další jednotky: balení = m 2. BAUDER - Tepelné izolace ploché střechy PIR FA TE 50mm.


Tento web využívá cookies pro Vaši pohodlnější . Bauder PIR FA je tepelně izolační prvek určený pro izolaci plochých střech. Deska je opatřená oboustrannou krycí vrstvou z černého hliníku. Deckschicht aus Aluminium.


Wärmeleitfähigkeit (EU ). Všechny informace o produktu Izolační materiál BAUDER PIR FA TE 140mm, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze BAUDER PIR FA TE 140mm. Tepelně izolační deska pro terasy se zvýšeným napětím v tlaku - tloušťka 2 tloušťka 3 tloušťka 4 tloušťka 5 tloušťka 6 tloušťka 7 tloušťka 8 tloušťka 10 tloušťka 12 tloušťka 14 tloušťka 160. Flachdach- und Fussbodendämmplatte in handlichem Format. Izolačné PIR dosky určené pre terasy so zvýšenou pevnosťou v tlaku (1kPa). Izolační desky pro terasy se zvýšenou pevností a povrchovou vrstvou hliníku.


Krycia vrstva je z hliníka, bez polodrážky. A PIR insulation board with aluminium foil facing on both sides. The top facing features a printed grid pattern to aid site cutting. This product has been specially developed for use with Bauder self-adhesive underlayers to allow a superior bond strength, whilst also providing immediate protection against rain showers. Zakázková výroba venkovních parapetů, oplechování, klempířských výrobků, prvků, doplňků, e-shop výrobků na míru, povrchové úpravy.


Termal conductivity (D). Thermal conductivity (EU). An efficient board with aluminium foil facing, available in 1mm thick sheets of 1. Współczynnik przewodzenia ciepła(D), 023.


Typ zastosowania, DAA dh . Przeznaczenie - płyty do termoizolacji tarasów. Opis - płyty do termoizolacji dachów płaskich z obustronnymi powłokami z aluminium. Rodzaj płyt - płyty płaskie.


Płyty do termoizolacji tarasów o podwyższonej wytrzymałości na ściskanie. Warstwy kryjące z aluminium, płyty pozbawione frezu. Cela réduit considérablement la hauteur de la .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba