Opel corsa akcia

Pozrite si naše ponuky sezónneho príslušenstva. Tu nájdete to najnovšie zo sveta značky Opel. Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. Vyplňte prosím uvedený formulár a vyžiadajte si konkrétnu ponuku na model. Pridať vozidlo na parkovisko.


Podrobné informácie Skladové vozidlá.

Autorizovaný predajca vozidiel OPEL. Servis vozidiel, predaj náhradných dielov. Zľavy na nové a predvádzacie.


Opel Astra Innovation 5-dr 1. Bratislava - Ružinov Exkluzívne len na Zľavomate! Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť nižšie.


Nové aj jazdené Opely, náhradné diely a doplnky za skvelé ceny.

Za základnú verziu s benzínovým motorom 1. Zadné tlmiče OPEL CORSA B,COMERCEDES O,OPEL TIGRA AKCIA na tlmiče TRW GERMANY - ponúkame na predaj sériové, komfortné tlmiče od TOP výrobcu TRW GERMANY, aktuálne v zľave. V ponuke máme taktiež pružiny , dorazy, manžety, uloženia, ložiská ako aj všetky ostatné nové autodiely. FARBA koberca: Cierna FARBA obsitia: Cervena FIXACIA: Kruhova vpredu ! Textilne autokoberce - koberce do auta. Autokoberce Štandart - pre tých čo majú radi kvalitu.


Sú určené na bežné používanie automobilu. Velúrový autokoberec z vyššieho slučkového materiálu. CD prehrávač,centrál diaľkový,imobilizér,el.


OPEL hodín, opakuje sa táto akcia aj niekoľko krát do roka. Tak že finančná úspora obrovská. Manžel si to sám vyskladal, ako uznal . Využite ako akontáciu vaše staré auto ! LEASING už od 49€ mesačne.


Výkonové a momentové krivky z merania - graf. Graf nie je k dispozícii. Skvelá online akcia pre Vás.


Iba počas tejto akcie Vám ponúkame zimné pneumatiky grátis, v prípade financovania na operatívny leasing.

Je krásna, je výkonná, je super dynamická a stojí ohromne zaujímavé peniaze. Za tieto peniaze je to kúpa roka!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba