Kamenarstvo hranovnica

Kamenárstvo Budaj pôsobí od svojho založenia v r. Rastislav Budaj - stavebniny). Náhrobné kameňe, rámy žulové, urnové hroby, gravírovanie portrétov,hrobky aj expresne, parapetny, schodište, obloženie krbov, pracovné dosky. Ponúkame kompletné kamenárske služby z prírodného kameňa a mramora. A-01-P Labrador 90x78x7-bok lamany.


R-03-P Yuparana 80x70x7. Podobné firmy v okolí: Stavebniny Svit, s. Poprad Corpus-Združenie kamenárov - Alena Janošková, Poprad. Posts about Kamenarstvo Budaj.


There are no stories available. Prefabrikovaný architektonický betón, mestský mobiliár, záhradná architektúra, vonkajšie schody, krycie dosky, kvetináče, platne pre krby a pece, vymývaný betón. Naša činnosť zahŕňa výrobu pomníkov, náhrobných kameňov, dlažieb, obkladov, parapet a kamenných schodov. Objednajte si výrobky z kameňa u nás.


Juraczkova Juraczkova Jurasko Juraszko Juraszko Jurco Jurczo Jurczo Kabat Kabat Kabat Kamenarstvo Kamenarsztvo Kamenarsztvo Kamenicky Kameniczky Kameniczky Kardos Kardosz Kardosz Katarina Katarina Katarina Kedluchova Kedluhova Kedluczhova . Firma sa zaoberá dovozom, predajom a opracovaním prírodného kameňa mramor, žula, onyx. V našich novovybudovaných priestoroch je predajňa, sklad a výrobná hala. Počas doby nášho pôsobenia sme si vybudovali stabilné miesto na trhu. Hlavnou činosťou našej spoločnosti je import a spracovanie prírodného kameňa.


Našim zákazníkom ponúkame prírodný kameň dovážaný z Talianska, Portugalska, Indie , Južnej . Pohrebníctvo a kamenárstvo v meste Spišská Belá a okolí. Hranovnica ,Mlynská 241. Kamenické práce zahrnují výrobu kuchyňských linek z kamene, výrobu parapetů, schodů, obkladů krbů a další úkony.


Výroba a následné zpracování umělého a přírodního kamene, žuly, mramoru, vápence, pískovce a dalších materiálů je vždy na vysoké úrovni. Cinemax na film podľa vlastného výberu (feb) Filmové premiéry. HLINIK NAD HRONOMBPČerpací stanice Ostatní čerpací stanice. Inzeráty kodac instamatic.


Bezplatná inzercia, kodac instamatic predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Informácie o prijímateľoch z EPZF a EPFRV (čerpanie finančných prostriedkov ). V súlade s NARIADENÍM EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) č. VYKONÁVACÍM NARIADENÍM KOMISIE (EÚ) č. Zverejnenie prijímateľov sa týka finančného roka . Lokalita: Okres: Bratislava II Kraj: Bratislavský kraj.


Výroba nábytku na mieru, kuchynských liniek, vstavaných skríň, postelí, stolov, výroba interiérových a exteriérových dverí, eurookien a. Viac informácií o firme Pridať k zaujímavým.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba