Izoban

Izoban je syntetická náterová hmota na betón. Produkt s výborným pomerom kvality a ceny. Syntetická nátěrová hmota na beton. Snadno opravitelná jednoduchým přetřením.


Hodnotenie: Značka: DETECHA.

Znáša trvalé tepelné zaťaženie do . Při poškození je nátěr velmi snadno opravitelný. Spotřeba z jednoho kilogramu je - mna jednu vrstvu v závislosti na savosti podkladu. PŘÍPRAVA PODKLADU: Nátěrem upravovaný beton musí být . Není vhodný k aplikacím na plochy nádrží na pitnou vodu a beton, který před. Náter sa vyznačuje vysokou odolnosťou proti vode a veľmi dobrou mechanickou odolnosťou.


Odoláva poveternostným vplyvom, olejom a krátkodobo motorovej nafte.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Hledáte barva beton izoban na? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Nátěr se vyznačuje vysokou odolností proti vodě a velmi dobrou mechanickou odolností.


Odolává povětrnostním vlivům, olejům a krátkodobě motorové naftě. V případě poškození je velice . Barva na beton do garáže, do sklepa, dílny a na balkón. Také ji použijete na bazén a jímky. Betonovou jímku na dešťovou vodu mám natřenu barvou Izoban. Potřebuji natřít také ocelový nosník, který bude umístěn v horní části jímky (bude se na něm srážet voda).


Doporučíte, jaký nátěr (nátěry) je vhodné provést? Voda není určena k vnitřnímu použití, avšak bude používána na mytí - proto . Použití: Venkovní i vnitřní nátěry betonu. Další názvy, synonyma: Nemá. Registrační číslo: Nemá.


Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití.

Určená použití: Nátěrová hmota na savé podklady. Nedoporučená použití: Povrchová úprava hraček a předmětů přicházejících do styku s potravinami a pitnou vodou.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba