Citroen berlingo nosnost

Tak trochu netradičně začnu svůj test od konce. Berlingo je v pořádku zpátky u dodavatele a já cestou domů stále přemítám, co má tento francouzský užitkáč vlastně představovat. Vůz stojí na pomezí mezi prostorným osobním autem a čistě praktickou malou dodávkou.


Vnitřní prostor pro posádku, u kterého . Citroën Berlingo Multispace, teda malá dodávka, prestavaná do podoby osobného automobilu prichádza na trh v zaujímavom pakete. Ako si poradí subjektívne slabý motor s veľkou karosériou?

Zisťovali sme v týždňovom teste. Druhá generace Citroënu Berlingo přestala být pouhou osobní dodávkou. Z francouzské housenky se vyklubal krásný motýl. Máte někdo nějaké praktické zkušenosti kolik to auto uveze? Mám ho v užitkový verzi.


V techničáku je zapsáno asi 620Kg nosnost , vezl v tom někdy někdo víc? Nejlíp jestli máte praktický zkušenosti. Citroën Berlingo je užitkový vůz, který se vyznačuje především moderními liniemi, robustností, dynamickým stylem a prostorným interiérem.

Citroen Berlingo Nosnost 785KG Tza 8. Generácia vozidla: 66kW, P, M Diesel, Euro dv. Prosím nevíte někdo nebo kde by se dalo sehnat jaké je maximální zatížení kufru neboli, kolik kg mohu maximálně nacpat do kufru. Je to tedy do toho novějšího modelu 2. Malé vany ako je Citroën Berlingo sú obľúbeným autom viacčlenných rodín. To však iba zvýraznilo silu, ktorú mal už predtým.


Seznamte se s širokou řadou pneumatik Michelin pro vaše vozidlo CITROEN BERLINGO a vyberte si z ní již dnes. Na místě je připomenout, že celý systém má nosnost kg, což je poměrně slušné, ale je potřeba myslet na to, že je to celková nosnost , takže je ji třeba rozdělit mezi vnitřní schránky a případný vnější nosič. Pro posádku má Modutop i další přínos.


Střecha je totiž tvořena 5ti skleněnými tónovanými skly, což . Vozidlo skladem - ihned k odběru. Prodám Citroën Berlingo 1. Bazar Citroën Berlingo 1. Střešní nosič nosič NEUMANN pro CITROEN , Berlingo Van, r. Základní střešní nosič je.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba