Zulovy dvojhrob cena

ULOVÝ ZÁKRYT S BOČNÝM OBKLADOM hr. KRÁSNA TVAROVANÁ TABUĽA. Pomníky so zákrytom v menšej hrúbke z bledej žuly alebo bez zákrytu iba s rámom, sú ekonomickým riešením pre každého, kto hľadá nízku cenu , eleganciu, odolnosť proti zašpineniu a trvácnosť. Klasický žulový dvojhrob Žulový pomník s atypickým výrezom Klasický žulový.


REKONŠTRUKCIA DVOJHROBU. Rekonštrukcia dvojhrobu použitím materiálu Kuppam Green. Chodník je vydláždený žulovou protišmykovou dlažbou. Pred rekonštrukciou Po rekonštrukcii . Nápisné telo s podložkou od 20-€.


Jednohrob s montážou od 63-€. Dvojhrob s montážou od 98-€. Základ s chodníkom na jednohrob od 20-€. Ceny sú uvedené vrátane DPH. Zvyčajne sa skladajú z žulových rámov, žulových krycích dosiek (- dielov), žulového sokla a samotného pomníka.


Cena pomníka sa odvíja od veľkosti dosky aj od spôsobu spracovania. Hrob dodajú približne do mesiaca. Niektoré kamenárstva chcú ako zálohu percent z ceny , lehota vyhotovenia sa priemerne pohybuje okolo troch mesiacov, ale pomník vám môžu urobiť aj na splátky.


Najväčšej chyby sa zákazník dopúšťa, keď preferuje najnižšiu cenu , miesto aby hľadal dobrého remeselníka. Musíte si uvedomiť, že pomník Vám má slúžiť niekoľko generácií. Na pomník aj keď nemusí byť drahý je potrebné pozerať ako na nehnuteľnosť. Má dokonca výhody v tom, že nepotrebuje špeciálnu údržbu a ďalšie . Táto stránka používa súbory cookies.


Uvádzame len orientačné ceny pomníkov, nakoľko ku každej zákazke pristupujeme individuálne. Veľmi radi sa s Vami stretneme a upresnime Vaše. Pri zakúpení osobnej panelovej hrobky spolu so zakrytím je zľava z ceny. Montáž žulového zakrytia typu ZNT. Sokel pod žulový rám z umel.


Hřbitovní doplnky E-SHOP zde Celožulové nové dvojhroby umíme udělat od 40. Dohodou , Ostroměř náhrobní kámen z bílého. Průměrná (nejčastější) cena za kterou děláme kompletní žulové dvojhroby se pohybuje kolem 50. Svietnik a váza ZADARMO.


Všetkým našim zákníkom, ktorí si objednajú ľubovolný jednohrob alebo dvojhrob s náhrobným kameňom, darujeme kamennú vázu a svietnik v cene 9- €. ABSOLUT BLACK, hrob žula BIANCO. Kamenárstvo NAKA Čadca, pomník žula, hrob žula.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba