Strelicia kytica

Pre neskutočne dobrú ženu – Kytica strelícia. Pre tú najlepšiu ženu pod slnkom, ktorá je pri vás v dobrom i zlom. Pre tú, ktorú si vážim – Kytica strelícia. Pre osobu, ktorú si vážite, kytica vhodná hlavne pre starkú, svokru alebo tetu.


Možno ju použiť pri narodeninách alebo inej príležitosti.

Tento produkt najskôr doručíme len v BA: Pondelok, 22. S darčekom pošleme aj peknú kartičku s prianím podľa vášho výberu (uveďte v poznámke). Slovensko (len v Bratislave). Nazval ho na počesť kráľovnej Lujzy Meklenbursko-Strelickej, manželky pruského kráľa Fridricha Viliama III. Matka deviatich detí, krásavica Lujza, bola u obyvateľov hlavného mesta vtedajšieho Pruska Koningesbergu (Královce) veľmi obľúbená.


Ako vidieť, získala si obľubu aj u botanikov. Elegantná kytica v ktorej je dominantná strelícia na pozadí tvorenom zeleňou Ruscus a Steelgrass.

S oranžovým kvetom strelície ladí taktiež oranžový Asclepias, oranžová sieťovina a zelená trsová chryzantéma. Loading Aktualizujem fúrik. Vysoká jednostranná kytica s exotickými kvetmi strelície kráľovskej.


Zloženie kytice : 2x strelícia , 1x stračia nôžka, 1x hortenzia, 3x gerbera , ozdobná a doplnková dekoračná zeleň, lyková stužka. Kategórie: Donáška kvetov, Kytice s exotickým kvetom, . SMS po doručení od kuriera. Pri splnení požadovaných podmienok strelície kvitnú na jar. Ich kvety vydržia aj niekoľko týždňov, preto sú obľúbené aj rezané v kytici. V tomto článku sa zaoberáme exotické rastliny.


Neobvyklá, výnimočná kytica zložená z krásnych exotických strelície, touto kyticou prekvapíte každého obdarovaného, kytice sa hodí aj pre mužov. Kvety sú priamo z Holandskej kvetinovej burzy, zaručujeme čerstvosť kvetín. Práve pre vás je tento článok ktorý vám pomôže pri výbere kytice. STRELICIA evokujú radosť, máte radosť? SLNEČNICA je žiarivé slnko, ktoré rozdáva dobrú náladu a radosť, symbolizuje energiu, pozitívnosť a dobrú náladu, ten kto je milu je presne taký ako ona proste slnko!


V tejto kategórii nie je žiadny produkt.

Chcete i Vy obdarovať niekoho vo Vašom okolí a neviete ako? Alebo ste v situácii, že ste od osoby, ktorú chcete obdarovať, vzdialený stovky . Exkluzívny tropický kvet strelícia vhodný nielen pre pánov ale aj na rôzne slávnosti a jubileá, moderne naaranžovaný je kyticou ktorá nielen dlho vydrží ale zároveň povznesie príležitosť ku ktorej je darovaná.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba