Samonivelačná hmota weber

Finálna samonivelizačná hmota do priemyselných objektov. Aplikačná vrstva 4-mm. Pochôdznosť už po hodine. Komparátor Odstrániť komparátor.


Jednozložková samonivelačná interiérová podlahová hmota na báze cementu pre hrúbku 1-mm.

Samonivelizačná interiérová podlahová hmota na spoľahlivé vyrovnanie podkladov v interiéri pre hrúbku 2-mm. Nie je určená ako konečná povrchová úprava. Vyrába sa v sivej farbe. Nevhodná na celoplošné lepenie drevených parkiet. Vysokokvalitná samonivelizačná podlahová hmota s vysokou tekutosťou.


Spracovateľná ručne aj strojovo. Vhodná na podlahové kúrenie. Samonivelizačná podlahová hmota pre vysokú záťaž(pevnosť MPa) pre hrúbky 2-mm pochôdzna po hodinách.

Rýchlotuhnúca samonivelizačná hmota do prostredia so strednou záťažou a podkladná vrstva pod epoxidové nátery. Pevnosť Mpa, hrúbkavrstvy 4-mm. Túto podlahovú hmotu možno aplikovať ručne alebo strojovo na rôzne podklady v bytovej aj priemyselnej výstavbe.


Vysoko pružná samonivelizačná podlahová hmota s vláknami určená na drevené . Internetový predaj izolácií Nobasil a Knauf. Tepelné, akustické a protipožiarne izolácie, dovoz do celej SR Zdarma! Technologický postup aplikace cementové samonivelační podlahové hmoty od firmy weber. Podlahové a nivelační hmoty Weber Terranova.


Pro větší celky zpracujeme individuální cenovou nabídku. Dodáváme veškeré výrobky Weber Terranova. Proč aplikovat samonivelační hmotu na dlažbu. Při rekonstrukčních pracích se velmi často setkáváme s požadavkem na změnu podlahových krytin ze staré dlažby na nové krytiny od plovoucích podlah, přes PVC, vinyl i koberce. Pokládka nové krytiny vyžaduje nejen celkovou rovinnost podkladu, ale i rovinnost lokální a . Na penetráciu nasiakavých podkladov pred aplikáciou hmoty používame weber.


Saint-Gobain Construction Products CZ, a. W 7samonivelizačná hmota pre vnútorné použitie.

Pri predpokladanej hrúbke 10mm je hrubozrnný poter nevhodný. Použi niektorý z jemných poterov. Napríklad od Cemixu Cementový poter jemný (odporúčaná hrúbka 3-10mm) alebo od Weberu weber.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba