Podpera vedenia bleskozvodu

Vaša otázka bude zodpovedaná v čo najkratšom čase. Podpera vedenia na škridlové strechy tondach. Podpery podpery na ploché strechy, vlnitú krytinu, na stenu, pre hrebenáče. Uloženie zachytávacieho a zvodového vedenia na plochej streche.


Bleskozvody a uzemňovanie.

Lightning protection and earthing. B - držiaky zvodovej tyče. E - ochranné uholníky a príslušenstvo. Podpery vedenia na strechách, zvodové tyèe, revízné dvierka. Vyrovnávaèe k vodièom, príslušenstvo.


Vonkajšia ochrana pred bleskom. Certifikát preukázania zhody pod¾a zákona è.

O stavebných výrobkoch . Ochranné pôsobenie zberacieho zariadenia bleskozvodu je zrejmé z obr. Vedenia , zvody a podpery. Zvody ku zemničom majú byť čo najkratšie a majú byť prirodzeným pokračovaním zberacích . Súpis materiálu k bleskozvodu. Pripojovacia svorka k tyči ST01. VŠEOBECNE: Dôvod rekonštrukcie bleskozvodu : - zateplenie obvodových stien a strechy.


Držiak ochrannej trubky DOT. Podkladom pre vypracovanie projektu boli:. Zvody bleskozvodu (ďalej len „zvody“) slúžia na vedenie a rozdelenie bleskového prúdu a na jeho zvedenie do uzemňovacej sústavy.


Zvodom sú všetky kovové vedenia v stavbe, ktoré sa nachádzajú v ochrannom priestore zachytávacej sústavy a spĺňajú požiadavky 5. Ny 5cm alebo vrstva štrNu hrúbNy 15cm). Hromozvodová svorNa Nrížová. Označovací štítoN zvodu. Zemniaci vodič FeZn Ř 10 .

Na telese základnej škridly je vsadená podpera vodiča vedenia bleskozvodu. Podľa typu a vyhotovenia sa používajú na hrebeni strechy, na krytine a na stene. Podpery sú vyrobené zo žiarovo pozinkovanej ocele, niektoré typy sú doplnené úchytkou z UV stabilného plastu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba