Ladvinovy pas lekaren dr max

Bedrový pás poskytuje spevnenie v bedrovej oblasti chrbtice. Zabezpečuje zlepšenie statiky chrbtice, eliminuje bolesti v bedrovej oblasti chrbtice a je vhodný pri bolestiach v krížoch s rôznou etiológiou. Podporuje správnu funkciu chrbtice a chrbtového svalstva. Vhodný pri zvýšenom svalovom napätí pri svalovej diskopatii.


Mueller Jumpers Knee Strappodkolenný pás čierny 1xks. Brušný pás slúži na podporu brušného svalstva a brušnej steny. Pás zmierňuje alebo odstraňuje ťažkosti ochabnutého brušného svalstva. Je vhodný po chirurgických zákrokoch v oblasti brucha, predchádza vzniku prietrže v pooperačnej jazve a predchádza roztiahnutiu pooperačnej jazvy.


Pás posilňuje brušné svaly a . Do kategórie zdravotnícke pomôcky sme pre vás a vaše pohodlie zaradili tlakomery, teplomery, náplasti, lekárničku a špecializované testy. Ako si vybrať správny tlakomer? V súčasnosti sú najčastejšie využívané najmä digitálne tlakomery pre ich jednoduché použitie. Stačí stlačiť jeden gombík a meraný výsledok je na svete . Max , zdravie, osobný prístup, starostlivosť, odbornosť, poradenstvo, široký výber.


Chýba: ladvinovy ‎ pas Dr. Max lekáreň Vám ponúka štedrý vernostný systém, každý mesiac veľké zľavy na vybraných produktov, jednoduché zaradenie sortimentu do tematických regálov, b. Autorov: Preto mam este jedno riesenie, ktore mojmu muzovi navrhol doktor z algeziologickej ambulancie bolesti. Snad ako reklama by mohlo zniet, ked Vam poviem, ze manzel obsedel pri PC denne max. Speeds Professional - veľkosť XL Vysoká kvalita spracovania ľadvinových pásov od nemeckého výrobcu Speeds.


Professional má zvýšenú časť v chrbtovej oblasti a navýše je aj niekoľkokrát vystužený. Okrem toho má 2-násobný rozsah nastavenia suchého zipsu a priedušný materiá. PROTETIKA PÁS BEDROVY ŽENSKÝ C.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba