Kremácia cenník

Zabezpečenie poslednej rozlúčky a následné pochovanie alebo kremácia pozostáva z viacerých položiek. Pre bližšie informácie o cenách nás môžete navštíviť v našich kanceláriách a poskytneme Vám presnú kalkuláciu podľa Vašich požiadaviek. Za pohreb zaplatíte nemalé peniaze, ani kremácia vás však nevyjde lacnejšie. Presypanie spopolnených ostatkov do inej urny vás podľa cenníka Marianum vyjde neuveriteľných eura.


Všeobecne sa kremácia považuje za lacnejší spôsob pochovania zosnulého.

Riaditeľ bratislavského pohrebníctva Marianum Miloslav Hrádek však tvrdí, že rozdiel nie je až taký markantný. Kremácia verzus pochovanie do zeme. Pohrebné služby cenníky na svojich internetových stránkach väčšinou nesprístupňujú.


Dôvodom je najmä cenová súťaž medzi poskytovateľmi. Informáciu o cene rakvy, ktorá je najdrahšou položkou smútočného obradu, na internetových stránkach pohrebných služieb . CENNÍK KREMAČNÝCH SLUŽIEB POSKYTOVANÝCH ORGANIZÁCIOU MARIANUM - POHREBNÍCTVO MESTA BRATISLAVY. Predmetmi dodanými ku kremácii sa rozumejú predmety dodané bez ďalšej úpravy, spracovania alebo montáže.


Aktuálny cenník služieb si môžete pozrieť alebo nahrať do Vášho PC vo formáte PDF, kliknutím na odkaz cenník.

Pre prehliadanie dokumentu použite prosím ľavé , pre uloženie dokumentu a tlač, použite pravé tlačidlo na myši. Ceny majú len informatívny charakter. CENNÍK POHREBNÝCH SLUŽIEB POSKYTOVANÝCH ORGANIZÁCIOU MARIANUM.


Vybavenie autobusu na prepravu pozostalých na pohreb, kremáciu po dobu hodín. Koľko stojí pohreb, závisí od toho, či je to kremácia , alebo pochovanie do hrobov. Pochovanie do zeme aj s kamenárskymi prácami v prípade, že hrobné miesto už zaplatené je, stojí 8eur. Jedno hrobné miesto stojí 43eur, dvojhrobka 55eur, urnový hrob . Vybavenie formalít súvisiacich so zosnulým, kremácie aj s obradom, obliekanie a úprava zosnulého, smútočné oznámenia, predaj rakiev, vencov a kytíc, prevoz zosnulého.


Manipulácia podľa ťažkostí, počet poschodí, – 2€. Obliekanie, 1– €. Holenie, kozmetické úpravy, – €. Uloženie do rakvy, – €. Kryt na rakvu – vrchný, . Nakoľko ste z našich služieb vybrali kremáciu , dostavte sa do našej novozámockej kancelárie (Krematórium Molnár s.r.o.), a vyplnením potrebných dokumentov začneme vybavenie dôstojného pohrebu. Ponúkame akúkoľvek pomoc v záujme toho, aby proces prebehol čo najrýchlejšie.


Vrátime sa ešte k rozdielom medzi uložením zosnulého do zeme a kremáciou.

Z hľadiska finančného, jednoznačne vedie kremácia. Predpokladali by sme teda, že na území Slovenska, kde je najväčšia nezamestnanosť a najnižšie príjmy, bude tento spôsob preferovan. Náše krematórium pre zvieratá je bezpečné a moderné zariadenie. Táto kremačná pec slúži na spopolnenie domácich miláčikov do 100kg.


Každá pohrebná služba musí mať v cenníku uvedenú sumu za prenájom smútočnej obradnej miestnosti, vrátane vymedzenia presnej výbavy, ktorú daná miestnosť obsahuje. Najmä lavice, klimatizácia, kúrenie, výzdoba, atď. Cenník vám musia dať k dispozícii skôr, než začnete vybavovať daný pohreb. Trendom posledných rokov je spopolnenie, čiže kremácia. Poskytujeme kompletné vybavenie ako aj prevedenie kremácie spolu s pohrebným obradom.


Taktiež je možné vybrať si miesto v urnovom cintoríne Krematórium. Kompletné pohrebné služby – vybavenie kremácie , úprava zosnulých, vyhotovenie oznámení, zabezpečenie vencov a kytíc, vybavenie všetkých dokladov vo vysokej kvalite za čo najnižšie ceny v Bratislave.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba