Hmoty na odlievanie

Jedinečné materiály na výrobu vlastných 2D(reliéfy) alebo 3D(sošky) foriem. Poštovné € Spolu €. Zadajte názov produktu. Hmota na odlievanie z foriem RELIEFCO - kg.


Dostupnosť: Dočasne vypredané.

Forma na odlievanie - DREVO A PLETIVO. Hmoty na odlievanie do foriem. Výroba silikónovej hmoty na modelovanie je pritom naozaj jednoduchá záležitosť , ktorú zvládne každý. Autor: Ivan Nôta, Kategória: Majstrovanie - Modelárstvo - Vyrobte si silikónovú modelovaciu hmotu , Dátum publikovania:. Potom ju zložíte dolu a máte formu na odlievanie kópií zo sadry a podobne.


Odolná proti poveternostným vplyvom, odliate predmety sú tvrdé ako kame? Doby vytvrdnutia min. Vypaľovacie -fimo, modurit.

Gelflex nová hmota na odlievanie foriem Tato nová. Naša cena s DPH 2Eur (62CZK) . Dekobetón v práškovej forme na výrobu rôznych betonových dekoratívnych predmetov. Hmotu dobre premiešať a liať do pripravenej formy. Možné dofarbovať pigmentom v prášku. Ak bude príliš veľká, použijeme zbytočne veľa silikónovej hmoty.


V ďalšom kroku si rozmiešame dve zložky, z ktorých sa po stuhnutí ( z vlastnej skúsenosti môžem povedať že každý typ tejto hmoty stuhne za iný čas) stane krásny ohybný silikón. Je určený pre výrobu foriem pre odlievanie nízkotavných kovov (olovo, cín). V tejto sekcii nájdete výbornú pomôcku na tvorbu originálnych šperkov z hmoty Art Clay Silver - silikónovú hmotu , pomocou ktorej si môžete vyrobiť.


Do nádoby nasypte alginát (vrac alginate), polovicu balenia. Pridajte dvojnásobné množstvo vody a poriadne počas jednej minúty rozmiešajte. Prípadné hrudky, ktoré vzniknú neovplyvnia výsledný efekt vašej formy. Vložte nohu alebo ruku do nádoby a ponorte ju do vzniknutej hmoty.


Uistite sa, že sa končatinou nedotýkate . Prášok na výrobu formy na odlievanie končatín - 300g. Veľmi obľúbená hmota na odlievanie detských ručičiek a nožičiek.

Ceny: od najnižšej, Ceny: od najvyššej, Názvu produktu: od A po Z, Názvu produktu: od Z po A, Na sklade, Kódu: vzostupne, Kódu: zostupne. V tomto videonávode Vám ukážeme ako si viete jednoducho vytvoriť rôzne tvary. Lak na Fimo hmotu , ml.


Lis na polymerové hmoty 3mm - 5mm. Modelovacia hmota Fimo Soft, sada ks.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba