Zdvižno posuvné plastové dvere

Inovatívne zdvižno - posuvné dvere vám odhalia úplne nový rozmer bývania a života. Veľkorysé presklené plochy. Okná a dvere na terasu HST predstavujú ideálny spôsob šetrenia energie, čo určite oceníte! S posuvným kovaním so zdvihom krídla vytvoríte otvorenú atmosféru plnú svetla.


Prostredníctvom premyslených detailov kovania zažijete maximálne pohodlie.

HS portál je vhodný na predelenie obytnej časti s terasou alebo záhradou ako bezbariérový systém. Zdvižno posuvné dvere alebo tzv. Osvedčené a spoľahlivé plastové zdvižno - posuvné balkónové dvere (HS) splnia za rozumnú cenu takmer každú požiadavku.


Vďaka viackomorovému systému so stavebnou hĺbkou rámu 167mm (70mm krídlo), pri zasklení tepelnoizolačným 2- sklom, alebo 3-sklom dosiahnu výborný koeficient prestupu tepla Uw. V ponuke nájdete moderné zdvižno - posuvné dvere pre veľkoformátové prvky s vysokou nosnosťou (HST), paralelne-sklopné dvere s veľmi subtílnym vzhľadom ( PSK), skladacie alebo harmonikové dvere (FST). Prestige HST sú tou najlepšou . Tam, kde nie je potreba vysokej tepelnej izolácie, je možné využiť systém jednoduchých posuvných dverí (ST).

Moderné zdvižno - posuvné dvere , na terasu, balkón alebo do záhrady dokonale presvetlia dom či byt. VEKA Fold and Slide Door System - Duration: 1:35. Schüco Nitra a Salamander, výroba plastových okien, montáž plastových okien, servis na plastové okná, - LMJ Salamander Nitra, Trnava, Bratislava, Trenčín.


Máte skúsenosti so zdvižno - posuvnými dvermi na šírku 5. Najdrahšie sú hliníkové, cenovo až 2x vyššie ako plastové , potom salamander a najlacnejšie slovaktual. Zaráža ma taký veľký cenový rozdiel. Nie je dôležité, či sú dvere otvorené alebo zatvorené.


V každom prípade prúdi do miestnosti veľké množstvo svetla. Výhodou je tiež bezprahový prechod. Z dôvodu ich výnimočnej konštrucie nevznikajú žiadne obmedzenia v používaní miestnosti, keďže . Spájajú v sebe stabilitu, funkčnosť a atraktívny moderný dizajn veľkých presklených plôch. Posuvné systémy – Váš dokonalý výhľad. ZDVIŽNO - POSUVNÝ SYSTÉM AL - ( HST).


Hliníkový systém Vám zaručí vysokú pevnosť, stabilitu a oveľa vyššiu životnosť ako v prípade plastových profilov. Počiatočná vyššia investícia sa vďaka vysokej životnosti hliníku určite časom vráti.

Nízky prah a bezbariérový prístup je. Vám už viac ako rokov ponúka najmä nasledujúce produkty: plastové okná, plastové dvere , hliníkové okná a dvere a fasády najvyššej kvality. V dnešnej dobe naša spoločnosť zaujíma popredné miesto medzi subjektmi, ktoré sa zameriavajú na výrobu a montáž otvorových výplní (predovšetkým okná a dvere ) v .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba