Vsakovacie bloky cena

Vsakovací blok GRAF čierny kombinuje požiadavky ekologického prístupu. Dodacia lehota: k odberu ihneď. Vsakovacie bloky kombinujú požiadavky ekologického prístupu so šancou ušetriť finančné prostriedky. Cena je vrátane spájacích elementov, geotextilie a opláštenia.


Tabuľka pre stanovenie a výber optimálneho modulu (počtu kusov vsakovacích blokov ):.

Ideálny pre rodinné domy. Stará cena : 4€ Cena : 3€. Flexibilný a vysoko účinný vsakovací Blok sa využíva hlavne v priemyselnej a komunálnej oblasti.


Objem vsakovacieho bloku 3litrov. Pripravili sme pre Vás riešenie vsakovania dažďovej vody pre malé objekty ako sú rodinné domy a podobne. Systém Wavin Azura sa používa k likvidácii dažďových vôd zo striech, spevnených komunikácii, parkovísk a podobne. Vsakovací systém sa skladá zo vsakovacích blokov , ktoré vytvárajú potrebný .

Systém STORMBOX slúži na vsakovanie dažďovej vody zo spevnených plôch ako sú strechy, chodníky, cesty, parkovacie plochy s použitím odlučovaču ropných látok. Vsakovanie dažďovej vody odľahčuje ČOV a obnovuje kolobeh podzemných vôd. Komponenty sú odolné voči korózii, čistiteľné všetkými smermi, vďaka . Tým je potrebných menej výkopov, sú nižšie náklady na stavebné práce a obsypový materiál. Záručná lehota, mesiacov. Preto ich môžete zohnať naozaj za nízku cenu.


Prepravky sú ľahké, malé a dobre sa s nimi manipuluje pri prevoze či ukladaní do jamy. Také sa už dnes nevyrábajú a nové sa ani nedajú tak ľahko a už vôbec nie lacno kúpiť. Pri použití ACO StormBrixx blokov je možné kedykoľvek vykonať údržbu systému, alebo jeho prečistenie vďaka šachte, ktorú je možné umiestniť v ľubovoľnom mieste vsakovacej alebo retenčnej galérii a tak zabezpečiť optimálny . A to nemala byť cena za vsakovaciu jamu , ale iba za bloky bez geotextílie, bez vpustov, bez práce. Vtedy mi svokor vnukol . Kým vsakovacie šachty dosahujú cenu asi dvojnásobnú ako vsakovacie bloky , drenážne potrubia vyžadujú zase 20x väčšiu plochu pre osadenie vsakovacieho zariadenia, násobne väčšie zemné práce a väčšie množstvo štrku.


Z hľadiska pracnosti, jednoduchosti a ceny najvýhodnejšie vychádzajú . Po ukončení príslušného dažďa sú podľa uskutočneného výpočtu pre zadaný dážď vsakovacie bloky naplnené vodou až po horný okraj. Napríklad v rakúskom Burgenlande po realizácií, z vyfakturovanej ceny zásobníka po predložení dokladov príslušné orgány vyplatia vlastníkovi dažďovej nádrže. Za tlačové chyby neručíme.

Všetky práva sú vyhradené. PURABOX - vsakovacie bloky. Prednosť má zachytiť vodu na povrchu, vsak je až následné riešenie.


Ak sa rozhodnete pre bloky , neobalujte ich do geotextílie aj na dne , len strany a strop.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba