Rocklac barvy

Výsledný efekt má oslňující lesk a krásnou celistvou barvu na nehtu. Pokud chceme, aplikujeme nehtový olejíček pro výživu kůžičky. Tímto je hotovo a mů žeme se pyšnit krásně upraveními nehty po dlouhou dobu.


Vzorkovník vhodný pro prezentaci barev gel laků Rocklac pro zákaznice ve Vašem studiu. Dejte vybrat zákaznicím ze široké nabídky barev gel laků Rocklac.

RockLAC má tu pravou barvičku pro každou ženu či dívku: Pro divokou rebelku i úspěšnou manažerku. Jinak barvy jsou uplne jine na . Novinka na českém trhu nehtové kosmetiky pod názvem ROCKLAC. Tento výrobek nabízí řešení, jak snadno a rychle získat krásné a upravené ruce na až dní bez oloupaných nehtu.


Je odolný jako gel a nanáší se snadno jako lak. Tedy, už žádné dlouhé a . Přečtěte si rady a zkušenosti na téma rock lac.

Tuhle novinku Rock lac , máte s ním některá zkušenosti? Spíše by mě zajímalo, jestli jde lak odstranit i jinak,. Jedná se o velmi expresní metodu a. Já vlastním tu menší sadu, ve které byly dva gely, lampa a tekutina na sundání rocklacu. Pak už jen dokupujete různé odstíny, podle libosti. Ale zpět k dnešní recenzi, moje nové odstíny jsou číslo 2a 202.


Dnes jsem si byla v salonu Louis Lovelo vyzkoušet nový, jednoduchý způsob lakování nehtů – ROCK LAC. Určitě si vyberete z široké nabídky barev , včetně průhledné. Seznamte se s tipy na okouzlující manikúru, a zjistěte, jestli je pro vás vhodnější lak, gel nebo zlatá střední cesta, rocklac. Pomalu už se odstupuje od výrazných barev nehtů, které jsou vhodné spíše pro . Lak ROCKLAC přináší krásně syté pastelové barvy a dokonalou péči o přírodní nehty v jednom. Přírodní nehty posílí, zabrání lámání a štěpení.


Vyznačuje se dlouhodobou. Enii Nails RockLac gelový lak na nehty 35 . Lahvička k namíchán vlastní barvy Rocklacu.

Skladem ks Výrobce: Enii- nails. OFF Remover RockLac 100ml. Po odmastění nehtů si na nehty nesahejte, protože by už nebyly odmaštěné a Rocklac by na ně nechytl, tak jak má. V nabídce je celá škála barev od světlých odstínů až po tmavé.


Na výběr je z více než čtyřiceti barev , takže si určitě vybere každý. Všechny odstíny si můžete prohlédnout . ROCKLAC vám vydrží krásně lesklý a bez chyb několikanásobně delší dobu, než jiné produkty a díky jeho odstranění pomocí odstraňovače absolutně nepoškodí přírodní nehty. Na výběr máte z více než dvaceti odstínů barev , takže si vybere určitě každá z vás. Nehty vydesinfikujeme, pokud je potřeba zapilujeme do . Využijte revoluční metodu RockLak, která je šetrná. Vaše nehty nebudou zničené, ale krásné po celých dní!


Opravdu kvalitní péče a profesionální služby, nechejte své ruce hýčkat ve Studiou Violet v Otrokovicích!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba