Renault kadjar rozmery

Renault zverejnil ceny svojho najnovšieho crossovera Kadjar. S pohonom 4xdostanete len. Aliancia medzi automobilkami Nissan a Renault má korene na konci predchádzajúceho milénia, no v ostatných rokoch je kooperácia jej členov stále užšia.


Dokazuje to vlani predstavený model Kadjar. Na maske chladiča síce pyšne nosí logo francúzskej spoločnosti, ale jeho technická stránka má vôňu .

Pozrite si technické údaje modelu Renault KADJAR. Nečakajte a dohodnite si skúšobnú jazdu! Nissan Qashqai ukázal, co na evropské zákazníky platí a stal se velmi oblíbeným modelem. Interiér - rozměry kufr.


Délka kufru ve výšce podlahy max. Přečíst hodnocení experta. Pětidveřové pětimístné kompaktní SUV.

Kadjar je další vůz v houfu zvaném SUV a zároveň je to další model s technikou založenou na platformě CMF. Renault tvrdí, že Kadjar je jeho prvý stredne veľký crossover. Světlá výška je 2mm a nájezdové úhly přední ° a zadní 28°. Zavazadlový prostor 4litrů při měření metodou kvádrů o velikosti dm3.


Prostor pro kolena zadních cestujících 2mm. Oboznámte sa so širokým radom pneumatík Michelin pre vaše vozidlo RENAULT KADJAR a vyberte si z neho už dnes. Kadjar je francúzsky zástupca v segmente, v ktorom predtým Renault nemal žiadny poriadny model. Robustní příď, boční prolisy a další detaily ladí s charakterem vozu Kadjar , jehož schopnost jízdy i mimo silnice prozrazují zejména v testované verzi 4xrozměry kol a větší světlá výška.


Díky dobrému využití obestavěného prostoru je ve voze dostatek místa pro pět cestujících i jejich zavazadla. V Renaulte však pridali pár nových ingrediencií z vlastnej kuchyne. S najpredávanejším Nissanom má Kadjar spoločnú celú platformu a údajne až dve tretiny dielcov.


Vnitřní prostor zavazadlového prostoru nabízí velkorysé rozměry. A rovnako efektné oblúkové oplastovanie prahov s pochromovanou lištou, podobne ako je to pri modeli CAPTUR. Zadná časť aj vďaka originálnym svetlometom pôsobí tiež veľmi atraktívne a dynamicky.


Celkové rozmery vozidla najlepšie odrážajú presné čísla.

Do kufru se vejde 4litrů nákladu, resp. U Suzuki jsou hodnoty následující: 1. Renault Kadjar můžete objednat u prodejce PYRAMIDA Průhonice.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba