Predlžovací kábel 30m na bubne

Prezri si u nás predlzovaci kabel 30m na bubne a porovnaj ceny v 10. Ponúkne vám m navyše, ktoré sa vám budú hodiť pri práci doma aj na záhrade alebo na chate. EMOS - Eshop drobného elektro zboží do vaší domácnosti. PVC predlžovací kábel na bubne - zásuvky 30m.


Odporúčaná maloobchodná cena.

Kvalitné predlžovacie káble výrazne zvýšia vašu mobilitu pri kosení s elektrickou kosačkou, rovnako tak napríklad pri práci s elektrickou motorovou pílou alebo strunovou kosačkou. Veľkoobcho maloobchod s elektroinštalačným materiálom, svietidlami, káblami, meracími prístrojmi. PVC - tepelná poistka - krytie: IP- napätie: 2V - prierez vodiča: mm- zaťaženie navinutého kábla : max. Cievka z kvalitného plastu pre pohodlné navinutie celej dĺžky kábla.


Stojanček s izolovanou rukoväťou pre ľahkú manipuláciu. Kvalitný plastový kábel určený pre prechodné vonkajšie použitie. Súčiastky za najnižšie ceny!

Praktický predlžovací napájací kábel HBF rozšíri prívod elektriny do miest vzdialených až metrov. Na bubne sa nachádzajú štyri zásuvky s uzemňovacím kolíkom. W zaťaženie rozvinutého 2V: A max. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Našli ste inde na internete nižšiu cenu? Dostupnosť: (v centrálnom sklade) Doručenie: 14. W plno rozvinutý, zásuvka s tepelnou poistkou, vodič (PVC) H05VV-F3G, prierez mm3. Má dĺžku metrov na veľkom bubne a tri metre na malom. Kábel typ H05VV-F 3Gmm IPprevedenie.


Možnosť použitia aj v navinutom stave. Technické parametre: Model: PM-PB-30-3-1. Prevedenie v transparentnej oranžovej farbe, je preto dobre viditeľný v tráve, čo podstatne znižuje riziko náhodného poškodenia. Odvíjaná je vidlica, na bubne sú osadené zásuvky.


Je preto vhodný pokiaľ je treba napájať niekoľko zariadení na jednom.

Prívodný predlžovací kábel 230V, 4x, 30. Kvalitná výroba,kvalitná med a kvalitné koncovky. Samozrejme s koncovkami,samec samica zase podľa váš. Bubnová predlžovačka v oranžovej farbe za super ceny.


Bubnová predlžovačka je pestrej oranžovej. Predlžovačka na bubon od 20m, 25m, 30m až 50m.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba