Plastová střešní taška

Charakteristika krytin vyráběných recyklací plastů. Vlastnosti střešní krytiny z recyklovaných plastů. Materiál je vysoce odolný jak povětrnostním vlivům, tak i mechanickému poškození a svými vlastnostmi . Plastová střešní krytina Eureko je vyráběna z polyolefinů tj.


Výborně odolává všem klimatickým podmínkám(dešti, slunci, mrazu, krupobití a náhlým změnám teplot).

Polyolefiny jsou získávány separací plastů , které vznikají hlavně v automobilovém průmyslu. Termoizolační, ekologická, lehká střešní krytina nabízí oproti běžným střešním krytinám mnoho výhod. Tyto plasty se znovu zušlechťují plnivy, . Díky své lehkosti a unikátním parametrům nabízí u nových staveb úsporu dřevního materiálu, odlehčené krovy a slabší laťování, což není zanedbatelné. Je velice vhodná k rekonstrukci starších střech . Současné trendy vedou k tvorbě plastových imitací takřka všech druhů výrobků a zboží. Proto se začíná používat také plastová střešní krytina.


Zajišťuje rekonstrukce i stavby nových střech všech typů (ploché i šikmé ) s použitím jakýchkoli krytin (pálená, betonová, plechová, bitumenová, plastová , vláknocementová) včetně zateplení, montáže střešních oken a okapových systémů.

Specializujeme se na prodej plechů z barevných kovů a oceli, klempířských výrobků, střešních krytin, oken, izolačních a spojovacích materiálů. Originální plastová střešní krytina se vzhledem přírodní břidlice. Ideální pro Váš dům, zahradu i firmu za nízkou cenu.


Plastové střešní krytiny koupit o objednat u OBI. Kompletní nabídka střešní krytiny - plastové (pvc a polykarbonátové desky). Značková plastová střešní krytina GUTTA.


Veškeré plastové krytiny skladem. Jde o výrobky z recyklovaného plastu doplněného přísadami vytvářejícími ochranu před UV zářením a snižujícími hořlavost. Výsledná hmota se lisuje do tvaru střešních šablon (klasických tašek či dokonce dřevěných šindelů).


Minimální sklon střechy je 20°. Výhodou je, že pokládka je snadná – prakticky shodná jako . Vícegenerační střešní krytina s dezénem břidlice vyráběná v České republice z vysoce kvalitního regenerovaného plastu. Ahojte, nemáte náhodou někdo na střeše plastové tašky od firmy Tři Pyramidy. Docela nás tento druh krytiny zaujal a sháním nějaké recenze, popř.


Please enable jQuery from the module . Capacco - lehká plastová střešní krytina s unikátními vlastnostmi a vzhledem přírodní břidlice.

Krytina je nerozbitná, stálobarevná a bezúdržbová. Mají široké využití především na pergolách, altánech, přístřešcích, carpotech, ale také na hospodárských stavbách, výrobních halách, . PLASTOVÉ STŘEŠNÍ KRYTINY. Umělohmotná černá střešní taška (střešní plochá vlnovka) umožňující prostup stožáru přes střechu. Tato taška je pro stožáry do max.


Termoizolační plastová střešní taška je krytina nové generace s patentovou ochranou v rámci EU. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zdravím Vás všechny, jsme na začátku projektování našeho domu, z TZB jsem už načerpala spoustu zajímavých informací ať už ohledně topení, cihel či zateplení.


Pouze jsem tu nenašla ani zmínku o řešení problému plastové střešní krytiny. Všichni upřednostňujete tašky ? Mě například Capacco, později .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba