Omietkový tmel

Omietkový tmel je mimoriadne kvalitný, jednoducho spracovateľný tmel vytvárajúci povrchovú omietkovú štruktúru na drobné opravy omietok, štukových stien a stropov, pretierateľný bežnými interiérovými a fasádnymi farbami. Akrylový tmel EXPRES - odolný. Drobné opravy omietok, štukových stien a stropov.


Je pripravený pre okamžité použitie. Po aplikovaní se môže povrch tmelu upravovať hubkou alebo filcovým hladítkom. Den Braven Šľahaný sadrový brúsiteľný tmel (Qualy Fill).

Na vyplňovanie malých i veľkých prasklín v murive, betóne, omietkach apod. Uzučké ostré trhliny zatrite akrylovým tmelom a obnovte náter alebo maľbu na fasáde. Zabudnite na silikónový tmel.


Všetky spomínané sanačné metódy možno doplniť sanačnými omietkami , ktoré neodstraňujú príčiny, ale znižujú nežiaduce účinky vlhkosti. Opravy trhlín v omietkach , murive a betóne, mrazuvzdorný s antikoróznou ochranou, bez rozpúšťadiel. Na tmelenie stavebných škár v kombinácii medzi drevom, betónom, sklom, plastmi a kovmi. Na navlhčený podklad tmel lepšie priľne. Následne pomocou pištole alebo špachtle vyplňte priestor praskliny.


Tmel by mal jemne vystupovať nad povrch praskliny, keďže pri schnutí zvykne zmenšiť svoj objem.

Je to pružný náter a tmel na prekleňovanie trhlín v podkladoch s aj bez ETICS. Tieto systémy a komponenty sú elastické až do teploty -°C. Tým je najmä pri nízkych teplotách zaistená dokonalá ochrana popraskaného podkladu a je zabránené ďalšej deštrukcii. Materiál je vzhľadom na svoje zloženie vhodný na tónovanie . Ahojte, potrebujem poradit.


Byvam v novostave a mam prasklinky v omietke a chcem ich opravit. Hladal som na nete a nasiel som len: - tmel v tube ( ten pouzit nechcem) - slahany tmel (nepoznam) Raz mi to boli opravovat prasklinu pred rokom (ine miesto ako teraz) ti co stavbu stavali a naniesli na . Podkroví ze sádrokartonu – jak na rohy a kouty - Duration: 4:49. Saint-Gobain Construction Products CZ a. Podklady musia byť pevné, čisté a zbavené prachu.


Poškodené miesta, ktoré sú hlbšie ako 3mm, musia byť pred nanášaním stierky vyspravené. STEMAL sa môže nanášať striekacími zariadeniami na omietkové hmoty, alebo ručne pomocou murárskych hladítok do. Ponúkame Vám novinku vysokoflexibilnú hydroizoláciu a lepiaci tmel pre obklady a dlažby v jednom kroku.


Dvojzložkový mrazuvzdorný systém odolný UV žiareniu a soliam, určený na hydroizoláciu a lepenie obkladov a dlažieb. Produkt je vhodný pre hydroizolácia podkladu a lepenie obkladov a dlažieb do exteriéru a . Dostupnosť podľa pobočky. Základný špachtľovací tmel. Univerzálna vápennocementová murovacia a omietková malta so zrnitosťou do mm, s pevnosťou v tlaku MPa.


Vhodná na renovačné práce, s veľmi dobrou priľnavosťou k podkladu, difúzna.

Po vytvrdnutí odolná proti vode a mrazu. Určená na ručné spracovanie. Ako jadrová omietka v hrúbke – mm.


Omietkové zmesi KNAUF vysoko ekologické, biologické a maximálne šetrné voči životnému prostrediu. Osobitnú pozornosť si zasluhujú. Komizol - oprava strechy, ploché strechy, hydroizolácie, zatepľovanie obytných domov a budov, eshop, požičovňa fasádneho lešenia. Tmel je určený na vyplňovanie medzier a prasklín a na tmelenie všetkých spojov v interiéroch a .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba