Km beta hodonka

Betónová škridla krytina KMB Beta , Vápennoiesková tehla, Sendwixové murivo, omietky a malty Profimix, tehly. Název výrobku, MJ, Cena, Sleva ( ), Akční cena, Balení. SORTIMENT NAŠICH VÝROBKŮ. Zde nabízíme přehled celého výrobního sortimentu. Najdete zde nabídku betonové střešní krytiny KMB Beta , KMB Hodonka , KMB Bobrovka, vápenopískových zdících prvků SENDWIX a zdící systém vícevrstvého zdiva KMB SENDWIX.


KM Beta to jsou kalitní české betonové tašky s povrchovou úpravou standart, elegant, briliant, efekt.

Společnost KM Beta je českým výrobcem betonových střešních tašek a dalších materiálů pro stavbu s téměř dvacetiletou tradicí. V nabídce společnosti Coleman S. KMB, které jsou nabízeny ve třech základních modelech – KMB Beta, KMB Hodonka a KMB Bobrovka. KMB HODONKA Briliant kolektorová ( KM BETA ), kusy. Každá taška musí být připevněna k lati dvěma vruty 0×.


Hodonka je betonová střešní krytina s novým profilem, který vytváří na střeše zajímavé efekty. Barevná povrchová úprava s leskem označovaná jako Briliant je odlišná na první pohled a řadí tašku mezi exkluzivní krytiny. Její povrch je opatřen.


Tašky firmy KM Beta patří mezi špičkové krytiny splňující požadavky evropských norem.

Krytinu KM BETA lze použít i na střechy se sklonem již od 12° do 90. Můžeme ji rozdělit: -KMB Beta a KMB Hodonka jsou profilované tašky se . Minimální odběr : palety ( 4ks) Realizace : vývoz přímo od výrobce. Doprava : od palet zdarma, v případě nižšího množství naceníme. CENA: Požádejte o individuální nacenění.


Taška KM Beta HODONKA briliant. Kvalitní povrchové úpravy tašek KM BETA zajišťují jejich dlouhou životnost, rovnoměrnou barevnost v celé ploše a barevnou stálost. Uvedená cena je orientační, možnost objektové slevy a akce, konečná cena může být proto ještě nižší, bez DPH a dalších nákladů na dopravu, palety, skládání palet. Tyto náklady s příslušenstvím, vám zpracujeme do cenové kalkulace. Betonová taška KM BETA Hodonka Elegant s povrchovou úpravou dvojitého akrylátového nástřiku.


RD Křemže KM Beta - hodonka briliant (hnědá). Barvy: cihlová, višňová, hnědá, černá. Betonová střešní krytina KM BETA Hodonka Elegant je produktem ryze českého výrobce stavebních materiálů. Kč bez DPH, ks, dle potřeby.


Vlastnosti střešní krytiny KM Beta i konkrétní tvary typů KMB Beta i KMB Hodonka předurčují tento materiál pro širokou škálu realizací od moderní architektury přes klasické rodinné domky, bytové domy a veřejné stavby až ke stylovým srubům, chatám, chalupám a případně i historickým objektům.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba