Ford focus combi 2017

Stav: Predvádzacie, Výkon: kW (1PS). Karoséria: Combi , Počet miest: 5-miestne. Manuálna prevodovka Predvádzacie TN kraj. Ako však dopadne na našich cestách?


Tvorí väčšinu predaja a hlavne jeho kombi verzia je mimoriadne populárna.

Práve kombi má jazdné vlastnosti, . V časoch downsizingu, a teda znižovania objemov a počtu valcov pri zachovaní výkonu použitím turba, stačí na pohon rodinného pracanta už aj benzínový trojvalec s objemom . Za sedem rokov sme mali možnosť Focus podrobne preskúmať. Vďaka vydarenému faceliftu má aj po rokoch potenciál zaujať. Ford na novinke pracuje.


Na našom trhu je okrem klasického hatchbacku kombi , športová verzia ST . Převaha Škodovky na českém trhu je sice výrazná, cesta k ideálnímu kompaktnímu kombi však určitě nemusí vést jen ve stopách koncernu VW.

My jsme si vzali na mušku novou astru a postavili proti ní časem prověřenou třetí generaci focusu. Ta přinesla kromě modernějšího a dravějšího. Na evropských trzích hrají prim pětidveřové karosářské verze hatchback a kombi.


Nicméně do nabídky se po krátké odmlce . TDCi Combi Zdroj: Auto BILD. Na rozdiel od svojich dvoch predchodcov prišiel po prvýkrát v jedinej verzii, zhodnej pre všetky kontinenty. Na Focus kombi mi přijde motor slabý a lenivější a rozhodně nemiluje převýšení a kopcovité silnice. Focus s tímto motorem se bude nejvíce hodit do města nebo do příměstských oblastí. Samotnou kapitolou je systém . Odebrat z garážePřidat do garážeOdebrat z porovnáníPřidat k porovnání.


SUBSCRIBE more videos are coming! Ne vždy představuje koupě zbrusu nového vozu racionální rozhodnutí. Zvláště pak, pokud jde o běžnou Octavii, Astru, nebo třeba Focus. Jenomže když se dá pořídit o mnoho výhodněji?


V autobazaru AAA Auto jsme proto ze zánovních vozů vybrali jeden a projeli se s ním. Nowy samochó Klimatyzacja, Wspomaganie kierownicy, ABS, Elektryczne szyby, Centralny zamek, Poduszki powietrzne, Elektryczne lusterka, Komputer, Aluminiowe felgi, .

Tageszulassung, km, 2kW (3PS). V reálném provozu přitom umí šetřit palivo. Spotřeba v testu oscilovala . Als 4-, 5-Türer oder Kombi lässt er andere Neuwagen hinter sich. Come see it for yourself.


Navyše presné radenie a celkový pocit tuhosti ťažko v tejto triede hľadajú konkurenciu. Dočkali sme sa ostrého naftového Focusu. Je však dostatočne ostrý, aby sa oprávnene označoval ako ST?

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba