Citroen aircross 2017 cena

Kategória crossoverov a malých SUV rastie závratným tempom. Za posledné roky sa počet zvýšil päťnásobne a zdá sa, že bude rásť ďalej. Vidieť to najmä na výplniach dverí, . Novinka nie je ale až takým veľkým prekvapením.


Už dlhšie bolo známe, že Francúzi chystajú menšieho súrodenca populárneho Cactusu, a to spolu s Opelom.

Vyhľadávajú ho tí, ktorí sa radi predvedú reprezentatívnym modelom s vysokou mierou pohodlia. CAircross – oslovuje špecifickú skupinu záujemcov. Stav: Nové, Výkon: kW (PS).


Citroen pridal svoj šarm a dizajn, ktorý teraz letí. Manuálna prevodovka BA kraj. Uvedené ceny jsou přitom zaváděcí a platí do 31. Właśnie poznaliśmy jego cenę.

Novinky, zajímavosti, recenze a události. Video recenze, srovnávací testy, crash testy, vývoj, konstrukce, výhody a nevýhody. Pod 3tisíc se nevejde, ale drahý není. Toto SUV, které se přímo inspirovalo od koncepčního vozu Aircross , nese přívlastek „People Minded“, protože kombinuje výrazný design s interiérem, jehož hlavním cílem je zajistit pohodu celé . Odobrať z garážePridať do garáže.


Jde o SUV nové generace, které v sobě spojuje vzhled a prvky SUV a současně prostornost a modularitu velkoprostorových vozů. CAircross dobře sedí na kolech s velkým průměrem a může se pochlubit o 20 . Prodaja tega še bolj kompaktnega . Aspoň v to verí Citroen. Prvou lastovičkou nového dizajnového jazyka bol CCactus.


Nasledoval miniKaktus C3. Teraz je tu ešte Kaktus po tretie. Sériová verzia konceptu nahradí v ponuke automobilky minivan CPicasso. Citroën C- Aircross Concept(Zdroj: Citroën ). Najnovším prírastkom je v Šangaji predstavený model CAircross.


Kráča rovnakým vizuálnym smerom ako menšie modely CCactus a aj ako naozaj malé auto C3.

Tyle trzeba zapłacić za podstawową 5-drzwiową wersję Live z silnikiem benzynowym 1. The CAircross is one of them and . Dowiedz się więcej o modelu. Kdy dorazí do Česka, zatím nebylo oznámeno a neznámé jsou tak logicky i prodejní ceny.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba