Witamina k2 cena

Výživový doplnok s obsahom vitamín K2. Najdôležitejšími sú vitamíny Ka K2. Odporúčaná cena : €. Online lekáreň overená zákazníkmi, najlepšie ceny. Vaša cena s DPH: 1€.


Nákupom získate bodov na vernostnú kartu Dr.

Kým vitamín D zabezpečuje samotné vstrebávanie vápnika do krvi, vitamín K„dohliada“ na to, aby sa vápnik dostal tam, kde je potrebný. U dospelých sa príjem líši pohlavím. Vo výživovom doplnku je obsiahnutý vitamín K, ktorý môžeme poznať aj pod názvom menachinón. Zdrojom sú baktérie, ktoré sú súčasťou . Stále viac počuť o blahodárnych účinkoch vitamínu Da K2. Najviac známy je ich účinok.


Oba sú pre ľudský organizmus veľmi prospešné, hoci ich účinky nie sú medzi ľuďmi až tak známe. Vitamín Kmenachinon-MK7. Pretože to, že tieto vitamíny .

Zdokumentovaný zdravotný účinok. V bežnej strave je však vitamín Kveľmi vzácny. V průběhu pár dní se mi zlepšilo prokrvení a dostal zdravou barvu. MenaQje zdroj přírodního vitamínu K, který se získává ze sójových bobů pomocí bakterie Bacillus subtilis natto nebo Bacillus licheniformis.


Jde o nejlépe využitelnou přírodní formu vitamínu K. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. ZADARMO za najnižšiu cenu. Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Kapsulu užiť vcelku a zapiť dostatočným množstvom tekutiny. Upozornenie: Nie je určený pre deti do rokov.


Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Skladovať mimo dosahu detí. VITAMÍN K (K2– MK– menachinón).

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba