Vpusť topwet

Odvodnenie plochej strechy Strešné vpusty (strešné vtoky) TOPWET. Základný typ - zvislý strešný vpust tepelne izolovaný. Nová generácia chrličov.


Jednou z nich je nová generácia chrličov, ktorá vznikla na základe podnetov od zákazníkov. Aký je rozdiel medzi štandardnou vpustov a vpustov BZ? Vpusty s označením BZ (bez zateplenia) sú určené pre nezateplené konštrukcie, žľaby alebo sanácie, kedy je nutné zasunúť vpust do .

Základní typ – svislá střešní vpust tepelně izolovaná. Možnost dodávky ve vyhřívaném provedení. Nelze kombinovat s nástavci do vpustí a . Ponúkame Vám kvalitné výrobky firmy TOPWET s. Střešní vpusti a nástavce . Všetky výrobky majú integrovanú manžetu hydroizolácie, ktorá zabezpečuje 1 vodotesnosť plochej strechy.


Doprava pri objednávke nad 4EUR je zdarma. Skladová dostupnost dle pobočky.

Elektricky vyhřívaná vodorovná střešní vpusť TOPWET PVC límcem průměr 75mm. Vodorovná střešní vpusť TOPWET s integrovaným PVC límcem o průměru 75mm. Vpuste (vtoky) TOPWET zaisťujú odvod dažďovej vody z plochých striech a teras s hydroizolačnou vstrvou z asfaltového pásu alebo PVC fólie. Sortiment TOPWET ponúka zvislé a vodorovné vpuste (vtoky), ktoré môžu byť aj elektricky vyhrievané s príslušenstvom a nadstavcami pre použitie vpuste (vtoku) na . Topwet , strešné vpusty, strešné prvky, strešné doplnky, strešné príslušenstvo. Svislou i vodorovnou střešní vpust tOPWet lze osadit do předem připraveného nebo dodatečně provedeného otvoru v podkladní konstrukci nebo tepelné izolaci.


Mini- mální rozměry otvoru jsou uvedeny na zadní straně návodu. Horní líc příruby je vhodné osadit tak, aby vpust byla . Svislá vpust TOPWET tepelně izolovaná - dvoustěnná s ochranným košem, vyhřívaná. V s připojovacím kabelem.


Vodorovná vpust TOPWET tepelně izolovaná - dvoustěnná s ochranným košem. Boční vpusť TOPWET s ochrannou mřížkou. Zaistí odvod vody, čím zabraňuje vzniku stojatej vody v strešnom priestore. Tým sa zvyšuje životnosť všetkých strešných materiálov. Je tepelne izolovaná ( dvojstenná).


Integrovaná manžeta zaistí lepšiu izoláciu. Ochranný kôš zabraňuje prieniku najrôznejších nečistôt do odtoku. Vyhrievanie zabezpečí, že vpusť bude plniť .

Svislá elektricky vyhřívaná střešní vpusť (vtok) TOPWET TWE 1PVC S, včetně integrované manžety z hydroizolační folie z mekčeného PVC DEKPLAN 76. Zejména se jedná o střešní vpusti , sanační vpusti , chrliče, pojistné přepady, odvětrávací komínky a veškeré příslušenství k těmto produktům. Všechny výrobky mají integrovanou manžetu hydroizolace, která zajišťuje 1 .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba